bitterdelisi24 123456678 üç çocukla hayat nasıl monoton anlatsana biraz 🤔 29 yaşındayım bir kızım var her anımız aksiyon
HurremSultan 123456678 yaş 22 iki bebem var ben bu piyasaya böyle geldim böyle giderim çocuk doğurmak güzelde ben metanetimi koruyamiyorum😂😂😂
2minnosannesi 123456678 26 yaşında 2 çocuk annesiyim bu piyasaya 2 çocuk yeter bacım diyorum dileklerimi yüksek mertilere aktarıyorum aradan çekiliyorum 😂😂
Sarahh21 buket33 niye ? Kendine hiç mi acımıyorsun ? 23 yaşında 2 çocuğum var ve çok çok zor hele erken anne olmak daha zor
gktg_18 buket33 aynı yaştayız ve 11 aylık 1 tane bebeğim var aylardır geceleri sadece 2 3 saat uyuyabiliyorum çok fazla enerjik bi çocuk kız sen ne yaptıın kendimi ölü gibi hissediyorum nasıl yapabiliyoraun destekçin falan var mı Allah bağışlasın bu arada 🤭
123456678 bitterdelisi24 ahahah onlar uyurken yazdım ya bacimsu ondan öyle bı yanlış izlenim oldu 😁😁😄🤣 yoksa uyanıklarkenki halleri ile yazsam ne derdim. tahmin bile edemessin not üçü de erkek🥴
HurremSultan buket33 çok mi zor üç çocuk. İkiden sonrasi zor değil gibi ya zaten sosyal yaşam bitmis ha iki ha dört ne farkediyor😂😂😂
buket33 Çocuk doğurmak kolay önemli olan sevgiyle büyütmek yetebilmek rabbim bana yardım etsin çocuklarıma yetebileyim şu an 1 hafta oldu 3. Çocuğum hastane hasta 2 kızımda evde özledim onları 😔
123456678 buket33 ooy çok geçmiş olsun canım.ya inşallah çabucak hayırlı şifalar bulsun tüm.hasta çocuklar ve seninn yavrn🤲
buket33 HurremSultan aslında güzel bir şey de ben biraz kendimi sorguluyorum acaba yetiyor muyum sevgimi belli ediyor muyum diye bilmiyorum ben biraz değişik şeyler yaşıyorum içimde
bitterdelisi24 123456678 3 erkek birde kocan 4 :) amanın :)) allah en cok sana sabır versin o zaman ne diyim :) sıkıntı :)