Hanımlar merhaba ilk defa post açıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu konuda çevremde kimseye danışamam o yüzden buraya yazma kararı aldım. Eşimle aramda anlamsız bi sorun var kavga gürültümüz yok ama sanki muhabbet etmeyi unuttuk daha doğrusu şöyle olduğunu düşünüyorum 15 aylık oğlum var ilk doğum yaptığım sıralar bana bi özgüvensizlik geldi eşimi uçan kuştan kıskandım yersiz tartışma çıkardım kısaca adamın gtünü kaldırdım ona sanki çok önemli biriymiş gibi davrandım o zamanlar kendimi çok pasif gösterdim ahh salak kafam… şimdide o bana önemsizmişim gibi davranıyor akşam bebeyi uyutunca balkona çıkıyoruz sigara içiyoruz eşimin anlattıklarını ben can kulağıyla dinliyorum ama eşim ben bişey anlatırken dinlemiyormuş gibi yapıyor veya yorum yapmıyor anlattığım şey önemsizmiş gibi.. konuşcak bişeyimiz yok gibi artık ben konuşmayı çok severim gülerim espri yaparım ama eşim dinlemiyor gibi bende artk susuyorum hiçbirşey anlatmıyorum bende onu önemsemiyor gibi davranıyorum artı ama eşimin pek umrunda değil gibi davranıyor hanımlar ben bu işin içinden çıkamıyorum ben eski günlerdeki gibi saatlerce muhabbet edebildiğimiz günleri özledim . Ha bu arada eşimle başka problemimiz de yok maddi manevi iyiyiz yine her istediğimi alır akşam dışarı çıkcam arkadaşlarla derim tamam der alkol içicem derim tamam der ama kendisi evlendi evleneli 1 gün arkadaşlarıyla çıkmadı kendi çıkmak istemedi benlik durum yok. Sevgililiğimizden beri araba verdi karışmaz nereye gittiğime çok sorgulamaz güvenir bana bu da çok hoşuma gider. Evlilikler hep mi böyle hanımlar, ben ne yapayım? Ben muhabbet sohbet istiyorum eşimde işi gereği konuşkan biri ama benimle konuşmuyor pek fazla bu arada aldatma vs gibi durum yok. Hanımlar umarım derdimi anlatabilmişimdir bana bi akıl verin napıyim kabulleneyim mi böyle ters mi yapıyim ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun bana :(
Hanımlar fikir verin bana/eşim
tgrt_ canım çocuktan sonra öyle oluyor ama ya.. bizde sohbet ederiz muhabbet ederiz ama bazen etmeyiz. hele 2. çocuktan sonra bazi zamanlar nefes alsa bana batıyor. 😂 çocukları uyutup direk uyudugum zaman bile oluyor. belki farkli etkinlikler yada ilgi alanı bulabilirsin. bende gevezeyim sürekli konuşurum anlatirim eşim dinler beni ama bazen sessiz şekilde dinler illa ben yakasına yapıştırım bak böyle olmuş, şunu yapalım diye hahaha 😂 pekte takmıyorum dinlemezse o kaybeder
tgrt_ inşallah alışkanlık haline getirmemiştir eşin bu durumu yoksa gerçekten ne yaparsan yap eskisi olmuyo kendimden biliyorum. öğretmenim işim gereği de çok fazla konuşurum gel gelelim eşimle eskisi gibi sohbet muhabbet edemiyorum maalesef çabalıyo kendisi ama yok konuşasım gelmiyo :)
tgrt_ Aranıza soğukluk girmiş başka bir sorun yoksa. Tek çözümü eşinizle tatlı dille konuşmak. Bize nasıl isteklerinizi söylüyorsanız ona da bu şekil de söylemeniz lazım. Eğer size ve ilişkinize değer veriyorsa zaten düzeltir diye düşünüyorum. Belki farketmeden yapıyordur bunu da bilemiyorum.
bi gün karşınıza alıp eşinizi bundan bahsetseniz ne güzel olur