kardenizzz61 benbirdost şı yorumu okuduğuma o kadar çok sevindim ki akhsjshs bende sorun var sanıyordum
benbirdost kardenizzz61 ahahah gel sarılalım 😂 bence sorun onlarda böyle bi istek arzu olamaz benim gun içinde çocuktan pertim çıkıyo aklıma dahi gelmiyo bunların işi gücü şey 😂
kardenizzz61 benbirdost hahaha oluyordur ya herkes farklı benimde çocuktan hiç aklıma gelmiyor uyumak istiyorum e tabi eşiminde o tarafta gözü yok o da uyumayı seçiyor sonucunda birlikte uyuyoruz akshs😂😂
xyzem kardenizzz61 10 olmasa ben evli olduğumu ü unutur bu adam niye benim yatağımda uyuyor diye sorarım 😂😂
xyzem benbirdost bence gayet normal hergün de emekli gibi uyunmaz ki canım sizin yaş kaç acaba ondan mı
Deli-hatun _rumuzyok oldu tabikide ama eşim lavaboya gittiği zaman yaparım bazen hırsımı alamadığım zamanlar 🫣🫣😅😅
Deli-hatun xyzem bunda ıııyyy diyip iğrenilecek bişey yok diye düşünüyorum canım 😉. Seninde eşin erken boşalsa tam boşalacağın zaman dur yaklaşıyor diyip seni durdursa tüm hevesin gitse sende aynısını yaparsın diye düşünüyorum
373738 benbirdost her zaman olmuyor bazen geliyor hep istiyorsun . Örnek vereyim 2 sene nerdeyse hiç yapmadım çoçuk olunca psikolojik olarak depresif bir dönem geçirdim
xyzem Deli-hatun yapıyorum zaten aynısını iğrenmedim ayrıca herkes neden bu kadar alıngan herkese espiri yapılmıyormuş bunu anladım ya her neresini yanlış anladıysan orası için özür dilerim 🌾
miram456 Bazen bakiyorum kocam kendine tatmin etmis okadar uzuluyorum ki bende niye beni cagirmadi yani neden diyorum