lanjalee Oluyorumanlasana bugün 25 kiloluk domates kasasını taşırken BEN 😜 bende hiç çıt kırıldım değilim kız
Oluyorumanlasana lanjalee bende koltuk yatak kaldırıp alt silme işleri yaparken fark ettim 😂 dedim ben niye akşam kocamın gelmesini bekleyip nazla niyazla eşime yaptırmaya sabredemiyorm yapmacık geliyor bana kocamdan utanıyorum aq😂
lanjalee Oluyorumanlasana benim eşim bi işi tamam ben yaparım dediyse üzerinden günler haftalar aylar geçer yapana kadar ,ben de o kadar bekleyemem tez canlıyım 🙃 ama narin bi kadın gibi davranabilmeyi isterdim he 🙈😂
Oluyorumanlasana etoile daha neler neler 😂 bu ney ki bı ara elbise dolabını çekip altını alacaktım da şükür gücüm yetmedi 😂
Oluyorumanlasana etoile ah ah bir zamanlsr bende bihtergillerdendim evlilik ve 1 çocuk beni beni böyle etti 😂
kizatasozu lanjalee evet dizide pavyoncu aynı zamanda mafya bı adam var bu kadın onun eskiden sevdiği kadınmış sonra bu işlere girmiş kadın al sat nuruda kızların başına koymus yönetmesi için nur kızları hem dövüyor hem seviyo hahahah😅