Oluyorumanlasana etoile bu saatte kim ağda yapar ki demeyin ben annemin bıyıklarını alicam birazdan koca bebişimi uyutaym
Oluyorumanlasana etoile hanım hanım ben sizi lazerli böyle şeylerle uğraşmayn bir hanım sanıyordum sende ağda kullanıyorsun ha ağzında sakızın da var mı tam olsun 😂😂(kıllı bıyıklı efendi hazretleri mi olurmuş)
etoile Oluyorumanlasana eşim lazer yaptırdı ben yapmadım. Ben koseyim. Senede bir iki kez ağda yapıyorum. Yarın tatile çıkacağım diye yaoayim dedim 😂 sakız yok
etoile Medusa Medusa daha dün birine kankalik teklif ettin. @lanjalee ve @belladonna ile cilvelesmeleriniz. Daha aklıma gelmeyen bir sürü isim ile sevgi pitircigi gibi olmanız.😂 Ayrıca onlar benim muridlerim çünkü ben efendi hazretleriyim 😂😂
Medusa etoile Kankalık başka, aşk yaşamak başkaaa🤪😂 Bellamın da jalemin de yeri apayrı, kimse geçemez😌
Medusa etoile Ayrıca onlar benim muridlerim çünkü ben efendi hazretleriyim 😂😂 Bi şey dicektim ama ortalık karışmasın şimdi hahahhahsh
belladonna etoile Medusa senin etiketini görünce aaa bella da vardı demiştir eto. Sayende medusanın aklına dank etti 😀😀 Arada taşlamak lazım medusayı 😀