Oluyorumanlasana etoile haminizi sevirem 😂 ama senin yerin ayrı sen herkesten farklısın etom daha önce hiç böyle hissettmemiştm 🥺
etoile Oluyorumanlasana bir şey desem @superisi_ gelir bana yazıklar olsun çeker gider çok tırsıyorum. Sessiz kalsam gönül razı değil 🙃
Cicekliperde Oluyorumanlasana yok ya ben atmam. Ama senle alakalı değil. O resim yüklediğimiz yerlerde kalsın istemiyorum. Sosyal medyada falan bir şey paylaşmıyorum da
Cicekliperde ya da at kız sen atacağım ben de . Ama hemen sileceğim. Çevrim içi olmanı bekleyeceğim @Oluyorumanlasana
etoile superisi_ bugün İzmir e girerken superisi diye bir cafe vardı. Çekip atacaktım elim doluydu 😂😂😂
TombulHatun Cicekliperde beni kandırdı ponçik kalbimi kullandı bende kıyamadm göstermiş bulundum kendimi
etoile Cicekliperde vicdanın rahat olsun free takıl @Oluyorumanlasana kırma diye tombulu tuzağa çektim 😂😂😂 @TombulHatun kankaligimi konusturdum yine 😂
Cicekliperde TombulHatun kalkmaya üşeniyorum. Yoksa sizi muhteşem fiziğimden mahrum bırakmazdım hejddjsjd