etoile superisi_ bugün İzmir e girerken superisi diye bir cafe vardı. Çekip atacaktım elim doluydu 😂😂😂
etoile Cicekliperde vicdanın rahat olsun free takıl @Oluyorumanlasana kırma diye tombulu tuzağa çektim 😂😂😂 @TombulHatun kankaligimi konusturdum yine 😂
etoile TombulHatun @Cicekliperde me..lerini bile görmüş olabiliriz😂 günde kaç tane tombul fotoğrafı görüyorum. Sor ona beni görüyor mu 😂😂😂
Cicekliperde etoile lan tombul. Bak benim çirkefliğimi biliyorsun. @TombulHatun bugğn bomba gibiyim zaten . Seni de çıkarırım aradan
TombulHatun etoile adını bildiğimize şükrediyorum sen herşeyi bil ama biz hiç birşey bilmeyelim ayıp utan utannnnn 😂
etoile TombulHatun TombulHatun ahahaaaa ulan kızımın adını ve eşimin adinida biliyorsin. Haksızlık etme bana 😂😂😂
Cicekliperde TombulHatun kalkmaya üşeniyorum. Yoksa sizi muhteşem fiziğimden mahrum bırakmazdım hejddjsjd
TombulHatun Cicekliperde sana gelince gösterme mi Allahtan kork hergün görüyorsn, canlı gördün doyamadn dimi bana
TombulHatun Cicekliperde doyamadm desen ölürsün 😂 sen atma ben atmıyorum çnceden atmışım baya artık yok 😂