Selam kızlar eşimin bi kuzeni var şehir dışına gitti 1 haftalığına karısı ve çocuğu var onlar evlerinde eşimi aradı benim biletimi alırmısın diye bende sinir oldum eşim de şuan para yok onun için ya kartı yükseltcek ya da borç istiycek bende sinir oldum yazdım bilet al dedin ama blzde de şuan yok dedim eşime de dedim eşim alırım tama dedi çok saf ya herkes bunu böyle yiyor alsın sorun değil insanı salak yerine koyuyor çocuk istiyor vercem diyor vermiyor bu 4. Olayı vallahi kimse kusura bakmasın benimde iki tane çocuğum var istese ya anasından babasından abisinden bize dadandı işte ben öyle yazdım gelince vercem dedi ki vermez bu kaçıncı olay bende sinirlendim kayınbabama yazdım onun yeğeni oluyor ya baba yeğenin yine bizden para istedi bu kaçıncı bilet alcakmış söyle isteyip durmasın dedim ben diyemem şimdi dersem ben almak zorunda kalırım dedi ne alaka ya istemesin kardeşim çocuklarımın rıskını ona mı yedircem ben karısına hediye alcak para ister ben yazdım az önce de olsa istemem gelince vercem dedi ama vermiyor kızlar kalabalık ailesı istesin onlardan 🙄