asyarana Fark ettim de burda tanıdık kişilerin postu daha da çok cevaplanıyor ama sonuçta bizde kullanıcıyiz
Zamansiz_ asyarana bu alet ile ilgili bilgim olmadigindan yazmadim kullanici yorumlarida iyiyse evde lazer harika sans ver butcene de uygunsa
perimasali802_ asyarana aşkım sohbet olduğu için oyle oluyor ama bu bir öneri olduğu kimisi kullanir kimisi kullanmadığı için bilmiyor ve girmiyor yanlış düşünme 💐
asyarana Zamansiz_ yorumlar iyi bilmiyorum ben güzellik merkezinde devam etmek istiyorum eşim yok diyor ayı 😔😵💫😬😑😑😑
elisaa48 asyarana ben kullanıyorum bu arda xiaomi nin çok iyi etkisini hemen gördüm inan harika bir şey almakla çok geç kalmışım 1 ay oldu kullanali tüylerim çıkmıyor diyebilirim baya azaldı
asyarana elisaa48 ben riomi var onu almayı düşünüyorum bide dhaa once lazere de gittim umarım param çöp olmaz 999.999 tane atışı varmış
pinkdreamss elisaa48 canım ben hıc lazere gitmedim eşim izin vermiyor bende alcam onu düşünüyorum kullanmadan önce jiletle mi alıyorsun nasıl oluyor bilmiyorum kusura bakma ☺️
Asel0709 elisaa48 Canım riomi epilasyon cihazıni kullanıyorsun demi bende ondan aldım ama atış yaparken bazen duruyor atış yapmıyor bir iki atış yapıyorsam bir iki dakika bekliyorum bazen sende böyle bir sorun oluyor mu ? Kullanırken de gözlük takıyor musun?