elisaa48 asyarana ben kullanıyorum bu arda xiaomi nin çok iyi etkisini hemen gördüm inan harika bir şey almakla çok geç kalmışım 1 ay oldu kullanali tüylerim çıkmıyor diyebilirim baya azaldı
asyarana elisaa48 ben riomi var onu almayı düşünüyorum bide dhaa once lazere de gittim umarım param çöp olmaz 999.999 tane atışı varmış
pinkdreamss elisaa48 canım ben hıc lazere gitmedim eşim izin vermiyor bende alcam onu düşünüyorum kullanmadan önce jiletle mi alıyorsun nasıl oluyor bilmiyorum kusura bakma ☺️
Asel0709 elisaa48 Canım riomi epilasyon cihazıni kullanıyorsun demi bende ondan aldım ama atış yaparken bazen duruyor atış yapmıyor bir iki atış yapıyorsam bir iki dakika bekliyorum bazen sende böyle bir sorun oluyor mu ? Kullanırken de gözlük takıyor musun?
demirmelis asyarana 𝙿𝚑𝚒𝚕𝚒𝚙𝚜 𝚕𝚞𝚖𝚎𝚊 𝚔𝚞𝚕𝚕𝚊𝚗ı𝚢𝚘𝚛𝚞𝚖 𝚋𝚎𝚗𝚍𝚎 𝚍𝚊𝚑𝚊 𝚘𝚗𝚌𝚎𝚜𝚒𝚗𝚍𝚎 𝚕𝚊𝚣𝚎𝚛 𝚐𝚎𝚌𝚖𝚒𝚜𝚒𝚖 𝚍𝚎 𝚢𝚘𝚔𝚝𝚞 𝚏𝚊𝚢𝚍𝚊𝚜ı 𝚘𝚕𝚞𝚛 𝚖𝚞 𝚍𝚒𝚢𝚎 𝚊𝚕ı𝚛𝚔𝚎𝚗 𝚌𝚘𝚔 𝚝𝚎𝚛𝚎𝚍𝚍𝚞𝚝 𝚎𝚝𝚖𝚒𝚜̧𝚝𝚒𝚖 𝚊𝚖𝚊 𝚜𝚒𝚖𝚍𝚒 𝚒𝚢𝚒 𝚔𝚒 𝚊𝚕𝚖ı𝚜ı𝚖 𝚍𝚒𝚢𝚘𝚛𝚞𝚖 𝚞𝚍𝚞̈𝚗 𝚣𝚊𝚖𝚊𝚗𝚍ı𝚛 𝚌ı𝚔𝚖ı𝚢𝚘𝚛 𝚝𝚞𝚢𝚕𝚎𝚛
elisaa48 pinkdreamss evet jiletle alıyorum önce sonra lazer haftada iki defa yapıyorum gerçekten harika bir şey kollarımda kıllar bitti daha 1 ay kullanmama rağmen çok seyreldi
buzdankalpler asyarana philips kullandım 3 yıldır kullanmıyorum artış olmadı epilasyonu bıraktığım gün kadar. Düzenli uygulayamamaya başladığım zaman bıraktım yeniden başlıcam
elisaa48 yavuzzzzzz benimkiler şimdiden uyudular mı ozmn 😂bu özelliğini bilmiyordum şuan demek uyuyorlar çünkü baya seyreldi ve çıkmıyor bile bakalım seneye ne olacak