Asel0709 asyarana Bir gün içinde kargo geldi canım ama ilçeyi gidip daha alamadım kullanıp haber veririm
Asel0709 elisaa48 Canım riomi epilasyon cihazıni kullanıyorsun demi bende ondan aldım ama atış yaparken bazen duruyor atış yapmıyor bir iki atış yapıyorsam bir iki dakika bekliyorum bazen sende böyle bir sorun oluyor mu ? Kullanırken de gözlük takıyor musun?
elisaa48 Asel0709 gözlük takmıyorum ve ilk açıyorsunuz ya 3 saniye basılı tut sonra koluna bırak Atış yapar kendisi basmana gerek yok
Asel0709 Bu epilasyon cihazıni kullandıktan sonra vücuda su değse birşey olur mu abdest alıyorum namazlarımi kılarken sorun olur mu ki ?
Asel0709 elisaa48 Canım benim lazer geçmişim var bu cihazı haftada 2 defa şeklinde mi kullansam yoksa haftada bir gibi mi
elisaa48 Asel0709 tüylerinin sıklığına bağlı eğer kökleri varsa çıkarmışsa haftada bir yap ben ilk aldığımda haftada iki defa yapıyordum şimdi bire indirdim çünkü tüyler azaldı
Asel0709 elisaa48 Yapmadan önce canım tüyleri alıyorum öyle yapıyorum 8 kez lazere gittim zaten tüylerim seyrek ve çok İnce az çıkıyor
Zamansiz_ elisaa48 haftada bir pek onerilmiyor aletten alete farklilik gosterirmi bilmiyorum en ideal surec 2 haftada bir baslangic icin @Asel0709