Selamm kizlarr biz kiraciyiz evlendigim gibi 50 60 senelik eve gelin geldim elimi attığım her yer dökülüyor çok kötü küf kokusu mu dersin rutubet mi dersin gider tıkanmaları mi dersin musluk kırılmaları mi dersin kaç kere yaptırdık değiştirdik Allah bilir ,5 k kira veriyoruz ev sahibi arayp 14 k yapicagini söyledi mesele parası değil ama bu paraya bu ev olmaz o yüzden bizde çıkmayı düşünüyorduk eşimin bir akrabasinin evine kaç ay önceden sözleştik evine gelicez diye bu da ayda bir arayıp gelicekmisinjz kesin mı başka insanlar evi bana verin diye ısrar ediyor ben sizin için vermedim vs sürekli arardı takıii bugünlere kadar
Şimdi piyasada olmayan oğlu gelip ev benim ben oturucam diye mesaj atmış esime madem sen oturucaksin neden en başında ortada yoktun 6 aydır diken ustundeyiz kadın kendi evine gecicekte bizde taşınıp kurtulucaz diye
O kadar umut etmistim ki evin yarısını paketleyip kaldırmış durumdayım bunun üstüne moralim çok bozuldu burda yakın olduğum kimse yok herkes yaşını başını almış insanlar evin durumu anlatmaya yetmez o kadar kötü ben kendimi neyle teselli edicem şimdi