lanjalee ladymomm evet bir de yeniden exxende verildi ya o da güzeldi ama aynı havayı vermedi ya , bence bir daha o seyir zevkini vermeyecek çok dizi var . Biri de ekmek teknesi izlemediysen izle 🙃😅
Medusa lanjalee de ekmek teknesi izlemediysen izle 🙃😅 😂😂 Eski leyla ile mecnun gibi değildi yenisi bence, hele ilk leyla gibisi olmadı bence hiç ya
ladymomm lanjalee Exxen üyeliğimiz yok ama sırf bunun için yapıp izledikten sonra iptal etmek istemiştim iyi ki yapmamışım o zaman 😂 Ayyy ekmek teknesini de biliyorum bilmez miyim hajxjdkkss sadece hayal mayal aklımda kaldı 😂
lanjalee ladymomm bende kardeşimin üyeliğinden izliyordum , otlakçılık severim 😜😂 ekmek teknesi efsaneydi ya her karakteri ayrı bi olaydı bence 🙃
ladymomm lanjalee Babam her dizi muhabbetinde gelmiş geçmiş en iyi dizi diye ekmek teknesini anlatır durur 😂😂
mavikelebekk__ Mavininannesi Ayyy eşimede çok ca şakasını yaparak anana görkem gibi gelin nasip olsun diyorum 😅 🔥Köprü geçildi pembe hanım 😅😅
karsugunes Mavininannesi Benimki ezel Süs tek Kelime daha etme Neden biliyor musun? ÇÜNKÜ İNANIRIM 😅😅😅😅