kızlar selam 18 yaşına girince ani bi karar ve istekle kapandım şuan 20 yaşındayım açılmak istiyorum fakat korkuyorum daha sonra pişman olur muyum diye kimseye söylemeye cesaret edemiyorum özellikle hayatımdaki insana.. beni tanıdığında açıktım ve uzun zaman sonra kapandım bu onu çok mutlu etti ve kapalı halimle beni çok seviyor açılırsam benden soğur mu daha doğrusu sevgisi azalır mı gerçekten çok korkuyorum napmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin..

user04112020 yani dini inancın için kapanmadın mı ben açığım mesela asla kapanmayı düşünmem içten gelen bişeydir bu açılmakta aynı şekilde içinde yoksa açıl sevgilin senden soğur mu diye değil de allahtan korkarak düşün

gizo00 allahtan korkarak düşün

Ne guzel demiis arkadas 🌸

user04112020 yaklasik 3 senedir kapalisin bazen hayatimizdaki inis cikislardan oturu ya gittigimiz yolu begenmeyiz ya da yol bizi🥀 insan ogluyuz biz demirden degiliz elbette 4 5 sene önce yasadigim ulkeden oturu cok irkciliga ugradim (11 seneye yakindir kapalıyım) bi sabah uyandım dedim ki acilcam ben insanların bu konuşmaları bakislarina dayanamiyorum istemiyorum diye epey bi aglamistim zaten duzgun kapanamiyorum olmuyor vs sonra ya ahiret dedim bu kadar emek vermisken vazgecemem sirf acilma isteginden kurtulmak icin bi kac hafta disari cikmamistim sonra giyimim de degisti sal baglama seklimde elhamdulillah demekki bu karar bana cicekler actiracakmis..🌸 neden kapanmayi sana nasip etmisken rabbim acilasin ki seni kapanmayla gururlandirmisken dua et kalbini ferah tut rabbim zorunu kolaylaştırsın ❤️

user04112020 sana ne açıl ne açılma diyebilirim su an burda yazilanlara göre hareket edersen daha sora pisman olabilirsin o yuzden iyice düşün ve sen ne istiyorsan onu yap kim ne der diye düşünme

Sutlucikolati kapalılığı çok seviyorum fakat kapalılık bana göre mi değil mi anlayamıyorum kendimi sürekli mutsuz hissediyorum açılırsam da bi gün pişman olurum korkusu yaşıyorum

user04112020 acik olsaydin su an ne yapardin ? Daha mi mutlu olurdun ? Dusun ki aciksin ne degisirdi hayatida artisiyla eksisiyle bi dusun askm

user04112020 kuzum önce Allah için istediğin için kapanmayı kafana yerleştir. seni sen olduğun için sevsin hayatındaki kişi.. ama bence altarnatif yollar dene önce. giyim tarzını değiştir. daha kendine hitap eden kıyafetler seç direk açılayim diye kendini sartlandirma he baktin olmuyor içine sinmiyor mutlu degilsin ondan sonra net bir karar verirsin. bende 10 senedir kapalıyım. arada bana bile geliyor. hemen bir değişiklik modum yerine geliyor 🫠🫠🫠