Moonlight_ successfulwoman sagol askim bilmiyorum ne oldu ama gececek insallah 🙏🏻 Cocuklarimi görmüyorum 3 gündür 😭😭😭
Oluyorumanlasana Moonlight_ geçmiş olsun monim ne oldu 🌸 rabbim şifa versin inşallah hemen iyileş dön bırakma bizi
Moonlight_ Oluyorumanlasana sagol askim benim uzun sürmicek insallah sizlerle daha iyi olucam iyi ki varsiniz❤️
Zamansiz_ Moonlight_ canim cicek kiz neler atlattin kim bilir kendi icinde harika anneligin ile birlikte hepsinin ustesinden gelirsin ki sen rabbim yardimcin olsun toparlancaksin hemencecik 🌸🌸🌷🫂
karamelek21 Moonlight_ çok geçmiş olsun canım tez vakitte sağlığına kavuşursun ve aramıza dönersin inşallah🌷🌷🌷
Cicekliperde Moonlight_ canım çok geçmiş olsun. Çok muhabbetimiz olmasa da bu gözler seni arıyor. İyileş ve gel
Moonlight_ Cicekliperde cok tesekkür ederim canim insallah en kisa zamanda yine eskisi gibi olucam ve muhabbetlerde bulusuruz insallah 🫂❤️
Oluyorumanlasana Moonlight_ sende iyi ki varsın 🥰 çok güçlüsn hemen toparlayacagina inanıyorum ❤️ 🫂 biz her zaman burdayız
Zamansiz_ Moonlight_ gercekler moonim ❤️ Asamayacagin hic bir yol olamazzzz ❤️❤️💃🏻 Benden sanaaaaa 🌷🌷🌸