asafmomy Kizlar marketten mi alırsiniz yoksa eczaneden mi eşim tutturmuş eczane diye var mı bir farkı ben anlamadım gitti
tombikseker asafmomy İnternetten alıyoruz gratis ya da trendyoldan toplu şekilde alıyoruz. Daha bitmeden araştırıyor eşim indirimde yakalayınca stok yapıyoruz 1 seneden fazla yetiyor en mantıklısı bu bence 😀
lanjalee asafmomy kozmetik mağazalarından da alabilirsiniz gratis watsons gibi . Aynısı sonuçta hatta fiyat olarak bazen kampanyalar da oluyo
TombulHatun asafmomy trendyol ya hepsiburada da alıyorm 6 senedir öyle alıyorm ama farklı satıcılardan değil markaların kendi satıcısından alıyorum yani satıcı durex veya okey oluyor bugğne kadar bir sorun yaşamadm
chicabomb asafmomy denemedim ama bu marketlere gelenlerin üretimi genelde farklı oluyo. Diğer yerlerden ucuz olunca içeriği de ona göre o kalitede oluyo. Biz genelde rossman ya da watsons gratis hangisi ucuzsa indirimdeyse oradan alıyoruz
seldem layd boyut anlamında söylemedim güvenilirlik anlamında güvenmem daha bilindik markaları tercik ederim delik çıkar falan taklaya geliriz ahaha 😂
kukuliiiii layd çok sıkıyor xl olanı aldık oda sıktı zencide değil🤣 zor geçiyor hangisini kullanmamız gerek anlamadım geri çekilme yapıyoruz onun yüzünden 🥴🥴