Beta hcg 2.30 mlu çıktı görsel paylaşılıyor muyuz
Hamile miyim
peridekullaniciisi Hamile olman için değerin en az 5 olması gerekiyor canım ama emin değilsen bi iki gün bekleyip tekrar kan verebilirsin daha garanti olur.
peridekullaniciisi kaç gün gecikti reglin düşük bir değer bir kaç gün daha bekle emin ol sonra birdaha kan ver yada bir kadın doğum uzmanı görsün
Mavininannesi 10 gün filan var adet olmama sadece rahmimde ağrı oluyor ara ara şüphem vardı vermek istedim beta hcg kaç olunca hamile olduğmu gösterir?
peridekullaniciisi 5 ve üzeri olunca hamile olursun birde rahim ağrısı adet olacağın içindir adet öncesi normal yinede bekle adetini bence
Blondie peki teşekkürler🦋🦋🦋☘️🙏
peridekullaniciisi 5,5 ve üstü zaten hamilesindir ama hasta olmadan önce benimde rahmim ağrır yani rahim ağzı ağrır ve böbreklerim belim kasıklarım ağrır.afedersiniz bazen ishal durumu görünür bazen çok afedersiniz beyaz yada renksiz akıntı gelir regldan önce bekleyin reglinizi 10 gün daha eğer gecikirse kadın doğuma gözükün
Mavininannesi çok hevesli değilim aslında hamile kalmak istediğimden bile emin değilim.sadece biraz meraklandim sorayım dedim