Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum ya şimdi biz eşimle birlikte olduktan sonra ilk bosamladn sonra ilerletmek istemiyorum çünkü canım çok acıyor ne olursa olsun her türlü on sevidme olsa bile bir kere boşalma durumundan sonra devamını yapamıyorum eşim istiyor ama benim canjm çok acıyor içim dışına cikicak gibi yanma sizi ne yapmalıyım acaba
Ay neden böyle
salakmisincemile eşinizle konusunda canım çok acıyor diyin bizde de tam tersi bu arada🤭🤭
salakmisincemile yeterince ıslanıyor musun. Ya da kondom kullanıyor musunuz. Eger kondom kullanıyorsanız lateks alerjin olabilir bu da canının yanmasına sebep oluyordur. Kullanmıyorum ve ıslanıyorum yeterince diyorsan bende bilmiyorum 😂🙅♀️
Sutlucikolati çözüm üretemedim 😂
papatyamsigibi baska sebepte yok gibi zaten 🤣
papatyamsigibi belki ıslanma az olabilir dediğin gibi
birkizannesi0 yank desem ne fayda bitiyor bir kerede. Sonra
salakmisincemile bir defa ilişkiye girdikten sonra araya süre koyun yarım saat 1 saat 2 saat. Sonrasında sevişme sırasında zaten yeterince ıslanıcaksındır.
salakmisincemile ne zamana kadar ağrıyor sonrasında
birkizannesi0 ilsiki olmasa ağrı olmuyr ama ilişki devam ettikçe ağrı hiç bitmiyor
salakmisincemile niye acaba öyle agrimamasi lazjm uzun sürdüğü için de olabilir
birkizannesi0 hayır söyle soylim uzun değil mesela ilişki esnasında ben bosaldiktsn sonra isterse beş dakika isterse yarım saat sonra eşim yapmak istese yapamıyorum ağrım oluyor karın içim agiriyor ve yanma da oluyor islanmada olsa böyle anlamadım hiç
salakmisincemile sizi çok iyi anladım .aynı sorun bendedir var mesela eşim ilke boşalıyor 2.birlikte boşalıyoruz eşim devam etmek isterse yapamıyorum canım acıyor ben orgazm olduktan sonra acıyor
salakmisincemile benim.de öyle oluyor içine çok girdiğinde de olabilir bende diyorum öyle içim ağrıdı diye gobegime kadar icim ağrıdığı oluyor bazen
abasiyanik aynen bunu anlatmak istedim her kes mi böyle doye merak ettim
salakmisincemile bende bazen öyle oluyor ama genelde orgazm sonrası bir süre devam etmesi çok hoşuma gidiyor o his gittikten sonra da aşırı ağrı oluyor zevk duyum kaybolyor resmen bitsin diye ölüyorum mdkdkdk