Oluyorumanlasana kukuliiiii şimdi değilse de ilerde vücut hep genç kalkmıyor yavas yavaş tüm fonksiyonları kaybettiğinde anlayacaksınız bir @Olivetti sözü der ki 😁 yapmayın yaşlanınca bacaklarınızdan b*k akar
kukuliiiii Oluyorumanlasana Sen hiç yol ortasında altına sıçan travesti gördün mü ? Yada öyle bişey olsa p*rno yildizları bu riski göze alır mı ? Köy efsanesi bunlar. Nazikce edebine uygun yapılan bir anal seksten kimse zarar görmemiştir bugüne kadar
seldem aydaksiyahkedi bizde de 4 5 kere anal oldu eşim çok zevk alıyor ama benim için çok acı verici kadın tarafından zevk alıyorum diyen nasıl alıyor merak ediyorum 😂 artık izin vermiyorum eşim yalvarıyor ama acısından korkuyorum afahaha 😂
Oluyorumanlasana kukuliiiii tedbir bizden takdir Allahtan🙌🏻 tercihine saygı duyarım ama normalleştirmen yanlış bana göre
alinasira kukuliiiii Nazikce edebine uygun yapılan bir anal seksten kimse zarar görmemiştir bugüne kadar Açıklarmısın nasıl yapılıyor hiç yapmadım da merak ediyorum
Blondie kukuliiiii dinen haram , şimdi bişey olmuyordur ama ileriki yaşlarda tutamadığında burda tekrar buluşalım olur mu çünkü orası genişliyor
kukuliiiii Blondie dini boyutunu sormamış arkadaş zevklimi diye sormuş bende yanıtladım sürekli yapılmadığı sürece sorun yok üstteki yorumumu okuyun :)
kukuliiiii 1canbebisim tuvaletini yeni yapmış olacaksın işte öyle herhangi bi koku yada b*k çıkması gibi bişey olmuyo