Siyem34 Arkadaslar mrb ben tüp bebekle hamile kaldım transferimin bugün 11. Günü ama 3 gündür adetin son günlerinde görülen kahverengi akıntı gibi görüyorum bu durumu yaşayan oldu mu. Tedirgin oldum baya -
Siyem34 annelinko sonucum pozitif çıktı ama 3 gündür olması beni korkutuyo. Yerleşme kanamasıda olsa bu kadar sürer mi?
Mommy12 Siyem34 2 günde 1 kan veriyor musunuz? Oradan belli olur aslında yerleşme kanaması olup olmadığı. Düzenli artıyorsa yerleşmedir. İnşallah sorunsuz atlatır bebeğinize kavuşursunuz🌸
Siyem34 Mommy12 yok dün ilk kanımı verdm sonç güzldi yarında vericem tekrr. Hemşirem coraspirini bırak başka yapıcak bsymz yok dedi ama zor süreç olduğu için korkuyorum
Mommy12 Siyem34 doktorunuza sorsanız bir de daha sağlıklı olur bence. İnşallah yarın da güzel sonuçlar alırsınız. Hayırlısı olsun. Ben de tüp bebek annesiyim☺️
Siyem34 Mommy12 maşallah size❤️ ya hemşireyle iletişime geçiyoruz birebir dr konuşmuyoruz oda coraspirini bırak dedi o kadar tüp bebekte olabiliyor dedi ama süreci biliyosn ne kadar zor insan haliyle tedirgin oluyo
Mommy12 Siyem34 elbette. Çok kez geçtim bu yoldan çok iyi anlıyorum. Yarın ola hayrola inşallah kanda belli olur 🤗
annelinko Siyem34 benimde aynı ilk zamanlar krndimi çok yorduğumdan bende de oldu kanana progestan fitil kullandım