A1L2 lanjalee Bunları çok görüyoruz sonra kadınları hassas yerinden vurup yüz kızartıcı işlere sokuyorlar Bir kısım var ve maalsef sapkın insanlar 😕😕😕
lanjalee A1L2 kesinlikle inanmamak lazım işte insanların yumuşak karnını bildikleri için hep ordan vuruyorlar .. yazık çok gördük böyle başlayıp , cinayetle , ihanetle , dolandırıcılıkla sonu gelen olaylar
Aselparlaa dilhun adet tarihine kadar biliyorsa eşindir değilse bunu yakınımda bilen biridir çok net . Belki de eşin feraceden tuniğw geçtiğin için seni deniyor vardır böyle beyni basmayan tipler . Kadın hayatında değişim yapıyorsa ve kocası ilgisizse bununda kendi de farkındaysa bu kesin birimi buldu yada kendini beğendirme çabasına düştü yine düşünmüştür . Eğer böyleyse hastalıklı bir beyin. Nereden biliyorsun dersem babam aynıydı
baileys dilhun çember daralmış adet olduğunu kaç kişi bilebilir ki sonuçta 🤣 ilk aklına gelen aradığın kişidir 💥
dilhun dilhun çünkü ben kafama takarsam bu olay büyür eğer eşimin kulağina giderse neden cevap verdin derse açikcasi ne diyeceğimi bilemeyeceğimden korktum onun kulağina gitmesinden korktum uzatmamaya karar verdim