dilhun Ben kendi içimde bi şeye kalkıştım normalde ferace giyiyordum sonra nefsime uydum ve tunikle gezmeye başladım bana bi hesaptn mesaj geldi üstünde nazar var diye bende kimsin dedim sonra adam bana mesaj yazmaya başladı üç senedir evlisin a harfiyle başalayan biri var hayatında diye a harfiyle başlayan kişi oğlum atlas bu arada kocan seninle ilgilenmiyo çünkü enerjisi yok falan dedi sen sevgi bekliyosun karşı taraftan faln dedi saçının okşanması gerek dedi seninle ilgilenmiyo dedi
karamelek21 dilhun inanma canım ya biri seni deniyor yüzde yüz seni tanıyan biri,engelle başına iş alırsın
karamelek21 dilhun müge anlı böyle bir konu işliyor şuan,bunların Adı şarlatan,müge sayesinde tıktılar adamı içeri.
kanalize dilhun seni tanıyan birisinin fake hesap açıp seni oynatabileceği geldi aklıma söyle enerjisini başkalarına harcamasın kendi uçsun
A1L2 dilhun Çokta güzel yerden girmiş sakın kanma bu tür insanlar daha sonra kocan ilgi göstermiyor der sonra seni aldatıyormuş der Sonra ben de sana çok sevgi var der Bir bakmışsın sevgililik istiyor inanmayın böyle kimsenin falına bakamaz enerjisine bakamaz anne baba adı doğum yılı saati olmadan kimse yapamaz inanmayın kanmayın derim Ve şunu eklemek isterim A harfi insanların %99 da var zaten bilindik ve çok kullanılan bir harf temkinliol derim canım engelle gitsin
lanjalee A1L2 yazmak istediğim herşeyi yazmışsınız 👏🏻 Belki de sizi tanıyan biri ya da tanıyan birinden bir iki ufak bilgi duydu da yazdı bilemezsiniz asla iyi niyetli değil bence de engelleyin gitsin dilhun
A1L2 lanjalee Bunları çok görüyoruz sonra kadınları hassas yerinden vurup yüz kızartıcı işlere sokuyorlar Bir kısım var ve maalsef sapkın insanlar 😕😕😕
etoile dilhun kızın biri babasından harçlık alamıyor diye 3 yıl sosyal medyadan babası ile flörtlesmis. Adam karısından boşanmış. Yani bu her kimse seni tanıyor gibi geldi. Eşin bile olabilir. Sen engellemissin zaten. Aklında soru işareti kalmasın. Ferace çıkarıp tunik giymenle alakalı bir durum yoktur.💐
Mommy12 dilhun Arkadaşlar da söylemiş. Bence de tanıyan biri. Ferace meselesini sana açamayan ve dolaylı yoldan manipüle eden biri. Hiiiç ilgilenme. Böyle şarlatanlar kafanı karıştırmasın asla.
baileys dilhun ferace, tunik, birinin sana mesaj atması bu üçlünün bağlantısını çözemedim 😅 seni tanıyan biri yada sosyal hesaplarından yeterli bilgiye erişebilen bir dolandırıcı olabilir, dikkatli olmalısın
baileys dilhun çember daralmış adet olduğunu kaç kişi bilebilir ki sonuçta 🤣 ilk aklına gelen aradığın kişidir 💥