asyarana kocamdakocam benim kardeşim de öyle et yemek balık yemek sebze yemek sadece makarna ve patates kızartması oda birazcık yiyor
belladonna kocamdakocam Bu konuda öncelikle çocuk doktorundan yardım alsanız daha iyi olur. Hem değerlerine bakar, hem daha doğru ve net bilgiler verir. Sizde kendinizi üzmeyin, siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz zaten.
asyarana kocamdakocam benim küçük erkek kardeşim de öyle 7 yaşında kanında iltihap varmış doktor söyledi yediği her şeyin önce kokusuna bakıyor yemem diyor eskiden yediği şeyleri şuan yemiyor çok zayıf kısa yaşıtlarına göre geride
basakk kocamdakocam doktora götürdünüz mü bi kan tahlili yaptırın doktor iştah açıcı şurup da yazar büyük ihtimalle daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama umarım işe yarar
kocamdakocam basakk normal aile hekimine gittik yaşına göre kilosu normal boy olayı genetik dedi her çocuk yemek yemeyi sevmez dedi 🥴
kukuliiiii kocamdakocam çevremde bu şekilde olan arkadaşım çok sakin ol çinko denedinmi demir eksikliğide olabilir