Kapanmayan yara gibi bişey oldu kızlar çok kötüyüm haberi gördüğümden berii💔
NARİN😞🥀
egce En başından beri takip ediyorum o çocuk tanıdığı biri olmasa o yolunu değiştirmez ve aileden hatta içerde olandan şüpheleniyorum. Kimden artık nasıl koruyacağız gerçekten bilmiyorum. Önceden hep derlerdi aman çocuğu dışarıda gözünden ayırma yabancılar alır kaçırır öldürür, peki şimdi ne oluyor kendi içinden öz dediğin ve gözün kapalı emanet ederim diyebileceğin kişilerden sürekli böyle haberler olmaya başladı. Ufacık masum çocuk ya çocuk dünyadan bi haber ufacık şeylerden deli gibi mutlu olabilen çocuk. Allah bin belasını versim kim yaptıysa gebersin demem gebermesin sürünsüm acı çeke çeke yalvarsın böyle öleyim artık diye ama yinr ölemesin.
egce paramparça ediyor beni böyle haberler. Allah’ım ben kızıp azcik cirlayinca kahroluyorum siz o çocuklara nasıl kiyiyirsunuz nasıl nasıl eliniz de mi titremiyor canı ne o minicik bedenlerin ya Allah’ım yanınıza koymasın inşallah hepiniz parça parca olun o kızın bedenini curuttugunuz gibi canlı canlı çürüyün insalalh
egce amin 🤲 dünya hep mi böyleydi biz mi bu kadar kötü bi zamana denk geldik bilmiyorum . İlk kez olmuyo hep aynı şeyler yaşanıyor bu kaçıncı çocuk , kaçıncı kadın ,kaçıncı hayvan cinayeti sayısı belli değil . Sonuçlar hep aynı , yazılanlar hep aynı , paylaşımlar isyanlar hep aynı . Üç beş gün kahrı perişan oluyoruz sonra yine günlük rutin hayat devam .. unutuluyor unutturuluyor ! adalet karşısında bi bedeli de yok . Leyla’nın vefatında adı geçen hiç kimse şuan tutuklu değil , oysa aynı böyle ülke çalkalanmıştı .Narin için inşallah adalet yerini bulur inşallah ! 😔
Goat amcası yapmış sanırım içeri aldıklarında gerekeni yaparlar icerdekiler insalh inslah taciz fln etmemiştir çocuğu yazık yaa kime guvencez bu devirde