kizatasozu Arabasında da kan izi parmak vs izlere bahanesi hazır oldu pisliğin baksana ben amcayım arabama binebikir ne var bunda demiş. İnşallah yapmamıştır gerçekten artık derler ya uçan kuştan koruyup pamuklarda sakla diye o devire geldik ve ne yazikki kimbilir daha ne pislikler böyle aramızda. Çocuk parklarında bile ben çok takarım buna eğer orada çocuğun yoksa banka bacaklarını yaya yaya kimse oturamaz oynayan çocuklara salya akıta akıta sapıkça kimse bakamaz defol git cocuk parkı dışında bankmı yok
NARİN😞🥀
egce nasıl ya aklım almıyor.Küçücük bir bedene kıyabildiler.Allahım bunu yapan insanlara gün yüzü göstermesin. Cehennem böyle insanlar için için iyi ki de var.
HurremSultan aminn Allah hepimizin sesini duysun mahfetsin onları
kizatasozu annesiyle arasında bişey varmış kız da görmüş babasına söylemek istemiş ama kafasına sert bi cisimle vurarak öldürmüşler iddialar bu yönde
2cocukveanne böyleleri iflah olmaz baksana ben onun amcasıyım arabama binebilir demiş rezil bi dünyadayız rezilll..
XBlueX 20 haneli köyde aksini düşünemem açıkçası. Amca hapisteyken baba da ziyarete gitmiş: üstünü kapatacaklar
Cicekliperde Ya ama. Neden ne istiyorlar bu çocuklardan kafam almıyor gerçekten
Etipetito canım iki ihtimal var. Ya çocuk yasak ilişkiye şahit oldu. Ya da azgınların kurbanı
Cicekliperde yorumlar. Birinci ihtimal yönünde
Etipetito köy yerlerinde böyle şeyler çok oluyor diyorlar bizim burada. Ve duyulsun istemezler diyorlar. Bizim köylerde ben duymadım böyle şeyler
Cicekliperde ya arama esnasında narinin bulunduğu çuval 4 kere konum değiştirmiş onca asker polisin arasında nasıl ve kim taşıdı bu çuvalı aklım hayalim almıyo ..😞
Cicekliperde yasak ilişki iddiası çok yüksek olasılıkta
Cicekliperde çok şükür bizde de olmadı böyle bişey
egce ben görmedim onu: ceset deforme olmuş diye okudum şimdi. Bulunduğu dere de defalarca aranmış
Cicekliperde çürümüş mü?