romeonunjulieti engelliymiş bi de
NARİN😞🥀
- Düzenlendi
Kızlar narinin ön otopsi raporu çıkmış;
Ayağında kırık mevcut
15 gün boyunca suda kalmış
Boynunda boğulma izi varmış
Gözaltı sayısı 23 e çıkmış
Yatacak yeriniz yok Allah hepinizi yok etsin..
egce bnde okudum şimdi demekki 4.gün saklamışlar sonra suya atmişlar nasıl bulunmaz her yer didik didik aranmış. Dalgıçlar ekipler onca jandarma ekibi bunlar nasıl 19.gün buluyor
gizew ya aklım almiyo ya aklım almiyo daha dünyaya yeni gelmiş bı bebeğin neyinden tahrik oldum Allah’ın belası kohrolun insalh hepiniz yok olun bu dünyadan insan demeye bin şahit lazım köpekler değil bunlar uyutulmali bı köpek gelip sana tecavüz edemez seni öldürüp parçalara ayırıp betona gomemez sobada yakamaz derenin dibine gömemez ama yok bu pisliklere gözü gibi bakarlar adaletmis
Bubenimoykumm ceset kaç Kere yer değiştirmiş ya
Bubenimoykumm imkani yok bulamamalarinin bi kere eğitimli kopekler varmis aramada insan gozunden kacsa kopek mutlaka bulurdu cok acik ve net devlet sakliyor bazi seyleri
Narinin cenazesi abisine teslim edilmiş.😞bacağında kopma mevcutmuş istismar iddiası kuvvetli Allahım sen yok et narine dokunan kişi ya da kişileri….
egce Abiside şüpheliler arasındaydı onu almamışlarmı. Abisinin kollarındaki tırmalama izlerini ilk Narinin sanıp almışlardı ona ait olmadığı anlasılınca salınmıştı ama sonradan köpeğe tecavüz iddiası var o tırmıklar köpegin olabilir diye ve Narin abisini köpekle görünce gördü diye böyle bişey yapılmış deniyor,annesininde kıza yapılacağından haberi varmış
Goat annesinin kıza ne yapılacağından haberi varmış peki
Sutlucikolati Varmış evet sadece babanın hiç bir şeyden haberi yokmuş. Belki izlediysen zaten annenin öyle evladını kaybeden anne tutumu yoktu, insanlar sosyal medyada tepki gösterince kadının yırtınarak ağlayacağı tuttu o ana kadar hatta sunucu bile aynı şeyi demişti. Olan yavruya oldu işte
Goat şimdi anladım teşekkür ederim 🙏
Goat Bence anne amca ilişkisi değil öyle olsa şimdiye kadar fark edilmez miydi küçük köy yeri, o kadar çok erkek çocuğu bence başka bir iş var saklıyorlar