piyangobileti sosyolog1kadin ben yaparım nasıl olsa yatan benim 😂 şaka bir yana biz fazla rahatlık seviyoruz galiba karı koca rahatimiza düşkünüz 😂
basakk piyangobileti önce bi siz başlayın değişikliğe eşiniz de belki farklı fikirler sunar var mı sizde bilmiyorum ama bi vücûd çorabı giyin bi fantezi kostüm odaya geçip mesaj atın seni bekliyorum diye başka zaman da yine mesaja atın süprizim var diye bebek yağını saklayın uzansın eşin gözünü kapatsın üstünü çıkar yağla aşırı heyecanlanır .
piyangobileti basakk benim kilom kostüme vücut çorabına vs hiç uygun değil göğüslerim küçücük giysem de yakışmaz diye düşünüyorum etek fantazisi var o da uzun uzun sürmüyor artık sıkıldım değişik heyecan istiyorum bu sefer de çocuk geç uyuyor ona vakit kalmıyor
kaardelen piyangobileti Genel de oturma odasında ikimiz vakit geçirirken ve oğlumuz uyurken başlıyor. Sonrasında evin içini o ateşle fır dönüyoruz 😂 En son yemek odasında masanın üzerindeydim. 😂😂
piyangobileti kaardelen masanın üzeri rahat oluyor mu 😂 şaka bir yana yemek masasında kabul etmez benim eşim
sosyolog1kadin piyangobileti kız onu kabul etmez bunu istemez o olmaz ee en iyisi siz bebeği başka odaya koyun sonra yerine koyarsın dicem ama şimdi de çocuk uyanır dicen demi 😃😅
piyangobileti sosyolog1kadin yok demem en son o şekilde yaptık 😂 benlik sıkıntı yok aslında kendisi rahat edemiyor
kukulim3434 piyangobileti valla yapmadığımız yer bir balkon kaldı. O da halka açık bir yer olduğu için. Yani ev sizin. Ama benim tercihim banyo. Birbirimizi bir güzel keseleyip yıkıyoruz. Ondan sonra libido tavan.
sonuklale12 kukulim3434 balkon 10 numara 5 yıldız 2 hafta önce denedik efsaneydi. Serin serin gece saat 4 benim evim müstakil ve etrafımda kimse yok ama. Ufak seslerle çok güzel geceydi. 😂
benbirdost Ne ateşli kadınlar var yaa Allahım nolur azıcık bende böyle olsamm 🤦♀️🤦♀️ cilveli ateşli olsam ama olamıyorum eşim cok dertli valla içimden gelmiyo napiyimm yapı meselesi
kukulim3434 sonuklale12 benim ev de müstakil. Balkon da katlanır cam ile kapalı ama. Alt sokaktaki binada dergahçılar var. Çekindik biz biraz🤣🤣