simonedebeauvoir Kolay değil tabi tam konuyu bilmiyorum,belli ki hazır değilsin.
Güç diliyorum hakkınızda iyi olan her ne ise onu dilerim.
Gecen,gündüz olsun.
Yazacak başka bir şey bulamadım.
Şu an çok duygusal geldin bana.
En kısa sürede iyi olmanı dilerim.
Sadece olacak olan olur,bazen sadece güvenip yola çıkmak gerekir.
Sana ve evladına ne iyi hissettirecek de o olsun hakkınızda🌸

sosyolog1kadin bak kaç defa yazdım asla konu aldatma değil ne karıştırırsa karıştırsın beni upk saymış oluyor o hareketle ben orda özel birşey dıyecem belki onun karşı yatağa duymasını istemiyorum ya ortada adlı bir olay var bu vermiyor gıcık oldum ama asla telefonunu alamam şifreyi kıramam tahmin edemem

gizew teşekkür ederim evet sıkıntıları ve hayatı sırtlamaktan gerçekten çok yoruldum duygusalım ama sinirim ve hazımsızlığım önüne geçiyor artık bir şeyler bitsin istiyorum ama bu ha deyince olsun diyecek birşey değil iyi düşünüp tartmam gerekiyor karşımdaki çok güçlü biri

simonedebeauvoir çok geçmiş olsun canım simone. 🫂 sen çok güçlü bir kadınsın. Ama diğer paylaşımlarını biliyorum az çok. O duygusallığını ben de çok hissediyorum. Şifre koyulur elbette telefon güvenliği için ama eşim bana vermezse sıkıntı sezerim. Eşten saklama diye birşey söz konusu olamaz. Hele de kaza gibi bir durumda telefonu elinin ucuyla zorla vermek çıldırılası. Okudukça sinirlerim bozuldu eşine.
        Aklıma benim de şu geldi. Eşin ve ailen daha önce bir sorun mu yaşadı acaba dedim. Yani ne bileyim hiç kimse böyle konuda telefon vermemezlik yapmaz. Aldatmayı düşünmek istemiyorum

simonedebeauvoir sen olayı kaçırıyorsun, resme büyük çerçeveden baksan gerçek olayın sana saygı mevzusu olmadığını görürsün aslında, hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

Mommy12 sarılarak ağlamak istedim okurken gözlerim doldu
            Gerçekten çok yorgunum içim titriyor üzüntüden
            Ailemle bir takım sıkıntılar oldu zamanında bana karşı bir saygısızlığı olmuştu bir hafta babamda kalmıştım ondan kinli onlara
            Ama aramak sormak konusunda onu düşünmez çünkü kaza yerine birlikte gittik ya da görüntülüde falan konuşurdu bu bambaşka bir ego yani telefon onun için bir güçsüzlük gibi verirse eğer inanılmaz bir kafada anlamıyorum diyor ki içinde birşey yok abi e yoksa ver yani hani bak yanındayım açıp bakacak zamanım yok sen ara benim kulağıma ver diyorum vermiyor

baileys aldatma mı diyorsun büyük resim derken
              Onu yemez yedi sülalesinin içinden geçerim hemde çirleflikle değil hukuken hepsini bitiririm onu bilir

sosyolog1kadin şuan bir şeyler yazdım elim ayağım titriyor geçmişe gittim gerçekten titriyorum
                Yazıyorum mesaj atsın diye bilerek ama bu benim Hazm edeceğim birşey değil ya konu tek bu da değil

simonedebeauvoir erkekler çok kindar maalesef akıllarının köşesinde hep durur o kin besledikleri olay. Meslekî bir sertlik de olabilir karakterine yansımış ketumluğu. Emri altındakilere kurduğu otoriteyi farkında olmadan bile olsa sende mi kurmaya çalışıyor basit konularda anlamadım.
                  Eşim de öyledir mesela ağzından asla laf alamazsın mesleği karakterine yansımış. Ama şifre mifre işleri sıkıntılı konular bence.
                  İnşallah güzel kalbin ferahlasın canım keşke elimden başka bişey gelse. Bu salak erkekler yüzünden gençliğimiz gidiyor bazen. Şimdiki aklım olsa işime gücüme bakıp hayatta evlenmezdim 🤌🏻 feminen bi tip olcam neredeyse . Hele şu foruma üye olduğumdan beri kaç tane kadının derdini kendime dert edindim, hepten herşeyi batar oldu eşimin 😀
                  Güzel haberlerini 4 gözle bekliyorum 🫂