simonedebeauvoir çok geçmiş olsun. Ailen nasıl. Umarım iyilerdir. Sen nasılsın? Eşin hata etmiş vermemekle. Ve bunu bir kaç kez tekrarlamış. Ben farklı pencereden bakacağım biraz zorlayarak bakacağım. Sana acaba mi dedirtmek için. Seni az çok tanıdık. Kurallari olan birisin. Bu telefon kurali senden çıktıysa eşin acaba sana bedel ödetmek için bu şekilde davranıyor olabilir mi?
Evet o gün geldi
Mommy12 canım benim evet maalesef biraz mesleki şeyi mevcut ama ben onun askeri değilim o zaman bende kendi mesleki deformasyonumu eve yansıtayım yıldız mı yarıştırıcaz ya
Bencede evlilik kadını yoran birşey bende evlenmezdim
Mesaj yazdım uzunca burada yazdığım nedenleri söyledim nerelerde istedim nerelerde vermedi diye
O da aradı medenice anlattım vay benim Tleedonum temiz aldatmıyorum diyor eeee bu zaten olması gereken birçey bununla mı övünüyorsun birde aldatsaydın dedim ayrıca keşke aldatsaydın ya umrumda değil ben şu şu nedenlere takılıyorum dedim
Mesela geçen pc şifresi istedim onu diyor birlikte şifre koyduk nasıl unuttun dşye e bak ben kötü niyetli değilim onu bile umursamadığımı kendi pc mi kuşlanfığımı dedim
Geldi eve yüzüne bile bakmıyorum içimden gelmiyor bir trip değil ama içimden gelmiyor yemeğimi de ayrı yedim
etoile evet zaten senin ve @belladonna yorumlarını bekliyordum farklı bakın bir
Ya sınırlaro olan biriyim çünkü gereksiz ergence ilişkiyi yormak adetim değildir ve her evlilikte sıkıntılat vardı bizimde üçüncü kişiler eşimin ailesi vs tarafından oldu ama hep bir nedeni vardı ve kafamda yerine oturttum ama bunu yerine koyamıyorum
Seni aldatmıyorum diyor e bu olması gereken birde bununla mı övünüyorsun dedim buraya yazdıklarımı yazdım bu hareketinin sonucunu düşünmedin mi 35 yaşinda adamsın sebep sonuç düşünmedin mi dedim
Yüzüne bakmıyorum içimden gelmiyor yarın anneme gidiceğimiz kafamı dinleyip nihai kararımı ona bildirmek için dışarda konuşacaiımızı ama muhtemelen negatif bir sonuç çıkacağını söylemek istiyorum fevri miyim
Bubenimoykumm evet ya inanılmsz kırıldım içimde bir şeyler geri dönüşümsüz koptu bak senin hepinizden tecrüben fazla ve gerçekten şapkamı önüme alıp düşünüyorum abartıyor muyum
simonedebeauvoir aksine fazla sakinsin.
simonedebeauvoir konu aldatma değildir belki bende oraya takilmadim ortada trafik kazası var ve tlf kapali onun sana insanı olarak teklif etmesi gerekirken sen istediğin halde yok diyo. Abii dışardan adam çevirsen tlf kullanabilir miyim diye çoğu kişi verir. Herhangi biri bunu yapabiliyorken eşin yok diyo
simonedebeauvoir bir insan doğum gününün hatirlanmamasina kırılır. Ya da senin için önemli bir şeyin önem gösterilmemesine kırılır. Ama bu kirilmaktan daha öte bir şey.
etoile ya gerçekten nırmal hayatta sakın biriyim bak sevdiklerimin yanında eşya para hiç önemli değildir aileme güzel yemekler yapmayı emek vermeyi severim, ne biliyim koltukları saatlerce yıkarım arkama dönerim kızım boylu boyunca keçeli kalemle boyamış asla kızmam biliyor musun bir kelime bile etmem bu sakinliğimi beni reelde tanıyan arkadaşlarımda der, insanları kırmaktan hoşlanmam eşimi de kırmayı hiç istemem bu evlilikte beni zorlayan şeylerde eşimi bırakmadım onu terk edersem onu yarıyolda bırakırmışım gibi hissettim ama artık bu son nokta oldu ya, iki yüzlülüğü hiç sevmem şuan ona böyle hissederken telefonda ağzıma geleni söylemişken yüzüne bakamıyorum bakmak içimden gelmiyor annem bende yarın onunla gitmeyi düşünüyorum gerçekten ona da dedim yani benden telefonumu işte vermeyim ne hissedersin drdim
Evet kinciliğide var ilk sevgiliyken takıldığım şeyi bugün gelip hatırlatabilir mesela ama bu evlilik ya bu kadar basit değil ki
etoile evet bunu dedim hayatımın bu noktasına kadar defalarca sınava girdim anamı babamı bulamadım önüme gelene rica ettim verdiler ya insan sokaktan geçene telefon veriri ya dedim gerçekten bu bana kendimi elimi kolumu bağli hissettirdi
Dışarıya yetecek gücüm, bir ordu adamı susturacak enerjim var bu kadar diriyken onun bu hareketi beni güçsüz hissettirdi
etoile evet bu kırılmaktan başka yani kendimi güzel ifade ediyorum anlatıyorum ama hislerim anlatılmaz bugün gerçekten tüm gün içim titredi aileme de biröeu diyemedim gece boyı karakoldalardı bugün anneme anlattım o da kabul etmiyor bu hareketi
simonedebeauvoir hiç güçsüz hissetme. O zor aninda bile sana bunları düşündürtecek kadar bencil biri.
simonedebeauvoir kabul edilebilecek bir şey değil. Kendimi ve eşimi koyuyorum epey sorgulardim hiç bir aciklama beni tatmin edemezde çok düşünürdüm herhalde büyük bir savaş verirdim muhtemelen
etoile işte nende büyük bir savaştayım düşünüyorum yok bu his bana geçmişi de getirdi kareleri birleştirdim ben bu değilim ya
etoile bencede ya o ne açıp hoparlöre verip arkaya bile uzatmıyor kendi yanında tutup hoparlörde zaten burdan konui diyor
simonedebeauvoir olayın ehemmiyetini mi idrak edemedi acaba. Ya da başka bir şey mi oldu. Eşin kindarmus ya. Kindar insanlar hiç beklenmedik anda beklenmedik tepkiler verebiliyor
simonedebeauvoir o zaman bir şey saklıyor simon o hoparlör detayını atlamışım
- Düzenlendi
simonedebeauvoir canım çok haklısın. Evlilikte iş eve getirilmez ve hiç bir konuda yarışılmaz. Ben hep iyi taraf bakmaya çalışıyorum o aklıma geldi öyle mi yapıyor diye.
Kesin fikir yürütemediğim bir konu oldu sizin konu. Ama telefon vermeyip hoparlöre vermesi alay eder gibi biraz gaddarca geliyor maalesef. Hayati birşey varken ortada bir de.
simonedebeauvoir
Simon öncelikle çok geçmiş olsun. Ailen nasıl, sen nasılsın? Ben postunu hiç fark etmedim neredeyse 1 haftadır hep aynı postlar olunca. Çok yorum var okumadım, arkadaşlar ne dedi bilmiyorum da..
İlk aklıma gelen sakladığı bir şey var olur. Bu aldatma değil de başka bir şey diye düşünürüm. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam sizin de telefonlar ortada ve karıştırma durumunuz olmuyor.
Olaya gelecek olursak anneni arayıp da hoparlörden konuşturmak istemesi bana tuhaf geldi. Okulda öğrenci bile hocam annemi arayabilir miyim dediğin de al hoparlörden konuş demiyorum.
Genel olarak eşinin bu tutumu saygısızlık olmuş.
Acaba ailesi ile ilgili bir durum varda onu mu görmeni istemiyor diyeceğim bu da saçma bir düşünce.
Çok fazla tutarsızlık var. Telefon evde ortada ama araba da ya da yoldayken telefonun ortada olmasına müsade etmiyor. Sen eşinle konuştuğunda açıklaması ne oldu?
etoile bilmiyorum ama 35 yaşında adam önünü arkasını idrak etseydi hadi dün edemedi e kaç kere oldu aynı şey bugün telefonda bu konuyu konuşurken de sinirlendi evet ya evet veremiyorum vermek istemiyorum dedi iyi verme dedim
etoile bieşey yok diyor ısrarla