Herkese merhabalar, ben 28 yaşında eşinden ayrılalı 6 ay olan, 1 yaşında kızı olan bekar bir anneyim.. eski eşimin kumar bağımlısı olduğunu ve çocuğumuzun altınlarına kadar, arabamızı elde avuçta ne varsa, binbir bahaneyle bana çektiği kredilerle her şeyi yok ettiğini öğrenip boşandım.. bunun dışında bana her zaman çok dengesizlikleri vardı, bir gün tepesi atmış gelirdi eve bağırır çağırır üstüme yürür, bir gün de dünyanın en iyi adamı gibi.. evliliğimiz devam etseydi yeni 2. yılımız dolacaktı, evlenir evlenmez hamile kaldım ve kızımda 6 aylıkken boşandım kısacası.. şimdi ise artık hayatıma devam etmek istiyorum, önüme bakmak istiyorum.. mesleğim var, iyi bir şirketten de teklif aldım şehir değiştirdim peşimizden geldi o da kendine iş buldu ama kızını haftada bir iki gün görmek dışında bir şey yapmıyor. Ben hayatıma birini de almak istiyorum ama çok korkuyorum, ülkemizde çocukların başına gelenler de ortada nasıl güvenirim ne olur bilemiyorum, hem de boşanmış çocuklu bir kadını toplumumuz malum, hangi anne oğluna uygun görür bilemiyorum.. ah hiçbir suçum yokken hayatım bu hale geldi en çok ona yanıyorum.. biraz dertleşelim mi lütfen 🥹