belladonna krmz Burada yapılan ilk hata eşinizle yatakları ayırmak olmuş. Sadece cinsellik için yatakları birleştirip sonrasında ayrı uyumak kadına saygısızlık diye düşünüyorum. Bu durum eşler arasına mesafe koyuyor. Hala ayrı yatıyorsanız ilk yapacağınız şey yataklarınızı birleştirmek olmalı. Küs olmanız eşinizin sosyal medyada başka kadınları gözüyle taciz edeceği anlamına gelmiyor. Kaç yaşına gelmiş öyle mi ders vermeye çalışıyormuş? Sizinde aynı şekilde tepki vermeniz bana saçma geldi. Siz konuşmadan sosyal medya üzerinden birbirinize meydan okuma yapmışsınız. Cinsellik konusuna gelince sizin ıslanmanızı da bahane etmiş gibi düşündüm. Cinsellik iki tarafında istediği bazen sabır gereken bir durum.
Eucleas belladonna he ya o onu yapıyor diğeri karşılık veriyor bu işin sonu gerçek aldatmaya gidiyor çok tehlikeli işler evlilikte. En tilt olduğum şeydir.ayrılsan olmaz beraber kalsan olmaz kızsan olmaz görmezden gelsen olmaz mahveder insanı
krmz belladonna evet haklısınız birbirimize meydan okuduk ama benim yazmamdaki amaç yani ben çirkin biri değilim ki birisi bana mesaj yazınca veya istek atınca rahatsız oluyor ama kendisi başkalarına yapıyor yatağı o ayırdı ben değil onun birleştirmesi gerekiyor
krmz Eucleas evet bence de sonu aldatmaya gidiyor çünkü duygusal anlamda da cinsel anlamda da beslenemiyorum kendisinden bu beni daha çok korkutuyor cinsellik isteyen çok düşkün biriyim ama yapmayınca da insanın aklı cinsel oyuncaklar falan kayıyor
Eucleas krmz sen belki de erken ıslanıyorsun Araya biraz zaman koy pozisyon değiş az bi kurursun belki yada önce senin üstte falan kalıp önce kendini boşaltırıp sonra onun boşalmasını sağlayabilirsin denemen lazım
krmz 373738 evet arkadaşım ile de görüştüm bu konuyo insanlar kayganlaştırıcı kullanıyor ama senin ki bahane ediyor dedi
niguliiii krmz yalvarma sakın bunun için ona. Şey de “beni tatmin edemiyprsun,mutlu edemiyorsun. Böyle evlilik mi olur?İstemiyorsan boşanalım,ben de yoluma bakayım.” Ben genelde böyle durumlarda bunu söylerim,benimki 180 derece döner,ilgili olur😁
kaardelen krmz Bu kadar şey okey de kızları takip etmesi o kadar kabul edilemez bir şey ki. Bence bu kadar az tepki göstermeniz yanlış ben olsam kıyamet kopmuştu.
sumemre krmz beni yanlış anlamayin ama yaş farkiniz bana çok geldi düşünceniz fikirleriniz bikere çok uzaktır yapmak istediğiniz şeyler bile farklıdır sen daha gençsin hayatın baharında sin o yaşamış olgunlaşmış olması lazım instadan evli birinin kızları takip etmesinide anlamiyorum öylemi ders vercek sende ona karşı kalk erkekleri takip et ozaman bizde yeri gelir ben ayrı yatmak isterim eşimde istediginde saygı duyarım uzamaz ama 1 2 gün sana tavsiyem biraz geri dur kafanı dağıt annelere git kal baktın olmuyor gerisi kökten çözersin