Smartlady belladonna heycanları boğazlarında kalsın… Allahım böyle karılarından gizli iş yapanları sen gün yüzüne çıkar inşallah
etoile @simonedebeauvoir senin için hayırlısı olan olsun. Üzücü bir durum. Mantıklı bir açıklaması olmasını dilerken çıkan sonuca bak. Basitlik kokuyor. Birde uzun zamandır bağımlı gibi bir şey
simonedebeauvoir etoile evet basit, ben saçma sapan oyunlara üyelik alsa bile basit buluyordum nerelere üye olmuş
etoile simonedebeauvoir senin kocanın şansız yani karsisinda ezik bir kadın olmayışı. Donuna kadar al kız 😜
simonedebeauvoir etoile ya hele bir olsunda ondan sonra neler yaptığımı anlatırım şimdi büyüsü kaçmasın diye susuyorum Ama eto çok kötüyüm göğsüm sıkışıyor Hak etmedim Kızım haketmedi
etoile simonedebeauvoir kendimi yerine koyamıyorum. Daha önce ne oldu bilmiyorum ama kaza olayından bu yana tüm olanlar tam bir fiyasko. Büyük bir darbe yedin bencilik , gadarlik , aldatma her şey var ve uzun süredir varmış. Boyunun ölçüsünü alirda hiç unutmaz umarım
Bubenimoykumm simonedebeauvoir her şerde bir hayır vardır dedikleri senin dönüm noktan oldu. Eğer o kaza olmasaydı bişey öğrenemeyecektin. Donuna kadar al onun seni aptal yerine koyduğunu sanan rezil kepazeye bak ya sinir oldum.
baileys simonedebeauvoir böyle birşeyle karşılaştığın için üzüldüm, sakladığı bir şey olduğundan bizler emindik sen konduramuyordun, ne yapacağını biliyorsun zaten, kızın ve senin için hayat yeniden başlıyor anlaşılan en güzeli olsun 🙏🏻
simonedebeauvoir baileys evet konduramıyordum içimde sinmeyen şeyler vardı ama o yapmazdı bence evden işe işten maça giden kendi halinde biriydi bir kadınla konuşan adam değildi
simonedebeauvoir newmommy_ öyleymiş ı kadar berbat bir yer ki annemden indirdim neymiş diye saniyesinde penis atan yazan doldu mesaj kutum
newmommy_ simonedebeauvoir postlarini okudum bu arada guzelim. Cok onemli bi karar almissin hayirlisiyla kolaylikla kurtulursun insallah bu adamdan. Benim de cesaretli davranip almam gereken bazi kararlar var belki bir gun ben de basaririm
373738 simonedebeauvoir canım onun burnundan getir olurda tekrar bir araya gelirsen tuşlu nokia tel varya ondan başka tel kullanmasın dünyayo dar et ona bu tipler anca bundan anlar
songulas simonedebeauvoir Hayırlısı bu ise Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım. Allah kolaylaştırsın işini 💖
xyzem Tek takıldığım yer simonedebeauvoir sevgililiğimizden nikahımıza nikahtan hamileliğime kadar her dönemde vip üyeliği varmış ödemiş Öyle kırıcı ki demek mi evlenmeden önce de sapıkmış bilememişsin
373738 373738 bileğine saat tak köpek gibi nerde oldugunu telinden takip et gram acıma boylesine ayy allahımmm tepeden indi sinir bana yaaa heryerde rezil rüsva olası herif