373738 373738 bileğine saat tak köpek gibi nerde oldugunu telinden takip et gram acıma boylesine ayy allahımmm tepeden indi sinir bana yaaa heryerde rezil rüsva olası herif
simonedebeauvoir 373738 bunları yapsam bile içime siner mi o zaman ben nasıl saygı duyacağım köpek mi koca mı belli değil asla dünyayı serse istemem
Bubenimoykumm 373738 bu saatten sonra onunla mı uğraşacak nerde nasıl kaçta gelmiş mi gelmemiş mi güven zedelendi bir kere.
Biyiklim simonedebeauvoir üzüldüm adıniza Allah belasını versin inşallah ne diye namusu varken başka oruspu karılara yönelmek allahın pisliği
Smartlady belladonna heycanları boğazlarında kalsın… Allahım böyle karılarından gizli iş yapanları sen gün yüzüne çıkar inşallah
kurufasulyegibi simonedebeauvoir off Allah sabır versin ya gerçekten iğrenç bi uygulama bende ara ara indirir bakarım ne evlililer var hemde utanmadan evli olduklarını söylüyorlar
lanaturner aslında güzel uygulama ben arada indirir sohvet ederim ama eşin kötü kullanmış belli, sabır diliyorum