Gece oldu kafalar duman
Düşünüyorum ben onu öyle temiz sevmişim ki benim gözümde iyi, güzel olan ne varsa o’ydu
Bebek gibiydi gözümde
Birden ısırır, sever okşardım.
Aldığı nefesi, saçının tek beyaz telini severdim.
Kalemle çizilmiş gibisin ne güzelsin derdim
Benimdi benim ama hayalimdeki adamı sevmişim o benim sevdiğim kişi değilmiş içerden bambaşkaymış çok güzel oynamış
Konularda beni manüpüle edip samimiyetimle vururken kendisi hiç samimi değilmiş, gözümden yaşlar dökülürken onun haberi yok hiç birşeyden göğsüm daralıyor,kızım da hiç haketmedi kızımın hakkı olan o mutlu aile tablosunu ondan çaldı

simonedebeauvoir canımmm konuya çok hakim değilim ama az çok okudum yazdıklarını tekrar sorup canını acıtmicam bir ay iki ay üç ay belki bir sene üzüleceksin ama inşallah sonrası senin ve kızın için çok çok iyi olur

simonedebeauvoir canım benim rabbim sana sabır versin güç versin senin bizim gibi hiçbir kadın bunu haketmiyor adına çok üzüldüm umarım kızınla çok çok güzel bir hayatınız olur bu kötü günler geride kalır🙏

simonedebeauvoir sözlerinin bir kısmında kendimi gördüm rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah ne desem boş gibi geliyor ama her sıkıntıdan sonra güzellikler gelir 🙏🏻

simonedebeauvoir ben de kendimi gördüm çoğunda içim cız etti. İnşallah Allah ferahlatacak canım. Şimdi çektiğin sıkıntılar ileride aydınlığa vesile olacak. Keşke böyle olmasaydı ama olduktan sonra da nasıl olumlu tarafa çekilebilir diye düşünüyor insan

Zamansiz_ arkadaşım keşke bende sarılabilsem ailemi üzmemek, kızımın beni öyle görmemesi için ağlamıyorum ağlasamda değmezmiş diyorum yaptiği bokların fotosuna bakıyorum ama yıpranıyorum elbet, anlamsız şekilde ayak bileklerim kopuyor ağrıdan ne uyuyabildim ne yatabildim vücuda vuruyor artık üzüntü

simonedebeauvoir Allah zorunlu kolaylaştırsın yani bu adam da sana şifreyi vermiş verdikten sonra silmemiş mi bu görüntüleri mesajları artık neyse anlam veremiyorum 😟

alinasira sileceği herşeui silmiş ama benim ne kadar uyanık olduğumu bilememiş aslında bilir de kendi o kadar teknolojiden anlamaz

simonedebeauvoir offf bu erkelerin derdi ne ya ne istiyorlar daha aynı am aynı meme aynı göt kimisi ufak kimisi büyük ama sonuçta aynı dertleri ne anlamadım ne bu arsızlık ne bu görmemişlik helalin var ken neden pisliğe bakasın gerçekten anlamıyorum anlamayacağım anlamak istemiyorum bu pislik zihniyette saygım yok ya şeninde çoluğun çocuğun var be adam insan gibi durmak zorundasın çocuk getirdin dünyaya ya adam olmak zorundasın bütün erkekler aynı beyinleri cüklerinde başkada Bişi demiyorum aklı fikri sapıklıkta olanın gözü başka karı kızda olan bütün erkeklerin Allah belasını versin o iş üzerinde gebersinler

Cicikiz aynı am aynı meme aynı göt kimisi ufak kimisi büyük ama sonuçta aynı

Asla bunu bende anlamayacagim gul gibi evlilikler tas kadar sabirli evini duzenini cocuklarina yetisen kadinlari ne hale sokuyorlar 😔🥀 gittikleri goz koyduklari kisilere kadin bile denilmez