kizatasozu piyangobileti yaşım 19 ama ruhum 90 gel gör yaşayan ölü gibiyim nerden baslicam onu bilmiyorum destekcim yok bı işin ucundan basliyim desem biri geliyo bütün motivasyonumu yerle bir ediyor
piyangobileti kizatasozu sizin kiriliminiz da tam orada oluyor işte ben yapacağım deyin herkese her şeye inat
kizatasozu zarifhanim belladonna sizin bu yorumlarınızda sonra hemen mesaj attım pazartesi gidiyorum teşekkür ederim ❤️❤️
zarifhanim kizatasozu Yaa ne kadar güzel bir adım 🌸 inşaAllah mezun olduğunuz haberini de verirsiniz bir gün ☺️
kaardelen pinkdreamss Kuzenim 25 yaşında okumaya başladı. Ve şu an tıbbi sekreter maaşıda çok güzel. Kimse için değil, kendiniz için ayaklarınızın üzerinde durun. Umarım her şey gönlünüzce olur.🌸
karsugunes kizatasozu Aşkım bu konuyla ilgili postunu büyük bir heyecanla bekliyorum benimle aynı eğitim durumundasın benim imkanım yok nolur benim yerime de sen yaşa 🌺💖💖💖
kizatasozu karsugunes niye imkanın yok balim halk eğitim fln yokmu sizin orda belediyeye sor sorustur yaşın kaç senin ?
kizatasozu belladonna bişey sorucam açıktan okuyanlar kaç yilda mezun olur tahmini mesleği elime almam kaç yıl sürer 5 sınıftan baslicam
belladonna kizatasozu Aö sisteminde Dönemsel olarak değişiyor diye biliyorum. Dönemi erken bitirme de oluyordu en son. Siz şu an ortaokuldan başlamış olacaksınız. Ortaokul, lise okumak isterseniz üniversite.. Net bir yıl vermek yanlış olur.
belladonna kizatasozu Kızın kaç aylık ya da yaşında bilmiyorum ama fakülte okumak istersen 4, meslek yüksek okulu okumak istersen 2 yıl kafadan gidiyor zaten.
kizatasozu karsugunes gençsin cnm daha bizim ailede 2 kişi daha dışardan okuyo nurdan gaz aldım onlardanda yardım alicam sende başarırsın insalh