kukulim3434 perimasali802_ dediğim gibi tütün kokusunu herkes bilir. Kullanan da kullanmayan da. Ama bu ekşimsi keskin bir kokusu var. Yakar genzini
perimasali802_ kukulim3434 aynn oyle belli olur tütün olduğu Ama her ne ise bu bı an önce çıkar ortaya
buzdankalpler kukulim3434 dediğiniz şeyse bu aklıma gelenden de kötü. Ağlamakla ağlamamak arasında tuhaf bir halde boşlukta gibiyim şuan. Allah senden razı olsun yazdıkların çok yardımcı oldu
kukulim3434 buzdankalpler karabiber ile alakası yok. Kuru naneyi bilirsin. Yeşil kuru nane aynen öyle oluyor. Ama dediğim gibi buna biraz kimyasal karışmış. Veya daha öğütülmemiş
buzdankalpler kukulim3434 paketin içi nemlenmiş karabiber gibi yapışık yapraklar yani tamamen açsam tane tane dökülmeyek gibi biraz koklayım dedim çok keskin kötü bi koku yeni yeni geçiyo o genzimdeki his
kukulim3434 perimasali802_ pardon canım. Yanlışlıkla seni mi etiketlemişim kusura bakma. İnşallah bir an önce açığa kavuşur herşey.
perimasali802_ buzdankalpler ağlama canim benim sakin ol eşinin cebinden mi çıktı Al karşına sor konus
kukulim3434 buzdankalpler internetten araştırmanı tavsiye ederim canım. Orada daha çok bilgi bulabilirsin.
kukulim3434 buzdankalpler nemliyse karışım yapılıp kurutmaya bırakılmış gibi. Kuruyunca da öğütecek. Yada karışımlı şey böyle mi kullanılıyor onu bilmiyorum.
kukulim3434 buzdankalpler at çöpe gitsin dicem. Ama ya kendi kullanmayıp bir yerden emanet aldıysa bela olur başınıza Allah korusun. Bir an önce şüphelendiğin kişi ile konuş
buzdankalpler Uyusun gece yeniden alıp açıcam geri koymıcam bakalım ne olacak. Anlaşılmasın diye hızlı hızlı açıp çektim fotoğrafı
buzdankalpler kukulim3434 amin amin amin. Sorsan anne babası hacılığa gitmiştir öğrenseler kalpten gidecek insanlar
kukulim3434 buzdankalpler Dediğin gibi canım sakla bir süre. O illaki sana soracak. Ya da bir düşmanınız sevmeyeniniz var mı? Acaba o evinize yerleştirip te şikayet mi edecekti. Çünkü kullanan kişi de de o keskin koku olur. Anlarsın yani. Sigara içenin nasıl ağzı kokar. O da öyle kokar
buzdankalpler kukulim3434 ztn hep ağır kokuyo üstü normalde sigara kullanıyor zaten ama bildiğim aşina olduğum sarılan tütünden farklıydı
kukulim3434 buzdankalpler Aman diyim al karşına konuş. Ocak söndürür bu meret. Bildiğim kadarıyla baya pahalı. O elinde tuttuğum gramajı bile kaç bindir Allah bilir.