buzdankalpler Kızlar nolur bileniniz yazsın ama sadece emin olanlar yazsın. Ben emin değilim. Ya da ne düşüneceğimi bilmiyorum. Fotoğraftaki şey tütün mü başka şey mi? Başka bir şey ise ne? Nolur yardım
buzdankalpler kukulim3434 nereden bulduğum değil bunun ne olduğu önemli. Nefes almak zor geliyor şuanda
kukulim3434 perimasali802_ sanmam. O kuru nane gibi olur. Nereden biliyorsun diye sorarsan. Tekstilde çalışırken kullanan çok kişi vardı. Ama Allah’a şükür hiç bulaşmadım. Esrar zaten keskin kokar. Tütünden ayırt edilir kokusu.
kukulim3434 perimasali802_ hayır öğütülmüş hali aynı kuru nane gibi olur. Bu bonzai de olabilir. Çünkü beyazımsı şeyler var içinde. Karışım yapılmış yani. Ham esrar aynı kuru naneye benzer
kukulim3434 perimasali802_ olabilir. Yakın arkadaşım hatta bu pisliği kullanıyordu hatta oradan biliyorum.
baileys buzdankalpler Biraz sert keskin bi kokusu vardı hala genzimde kokusu Hem bu tarif hem görüntülü esrar bu
perimasali802_ buzdankalpler yok tütün degil tutun kahvemsi renkte olur kuruyunca ve yeşil olan tutun bile sararır
kukulim3434 perimasali802_ Esrar olsa yine bir nebze. Ama kimyasal ile birleşince o bonzai mıdır nedir o meret oluyor. Bence nereden bulduysan sor ve tehdit et. İlgili birimlere anlatacapım diye. Bulaşılmaya gelmez.
perimasali802_ kukulim3434 kuzu post sahibi ben degilim Buzdan kalpler postun sahibi Evt haklisin eger oyle bir şey ise araştırıp bı an önce bu illetten kurtulmasi gerek
kukulim3434 perimasali802_ dediğim gibi tütün kokusunu herkes bilir. Kullanan da kullanmayan da. Ama bu ekşimsi keskin bir kokusu var. Yakar genzini
kukulim3434 buzdankalpler karabiber ile alakası yok. Kuru naneyi bilirsin. Yeşil kuru nane aynen öyle oluyor. Ama dediğim gibi buna biraz kimyasal karışmış. Veya daha öğütülmemiş
kukulim3434 perimasali802_ pardon canım. Yanlışlıkla seni mi etiketlemişim kusura bakma. İnşallah bir an önce açığa kavuşur herşey.