perimasali802_ busraek o kadar güçlü o kadar iyi bir annesin ki🥺 Bunu eşinde anlayabilse keşke Hep yavrularinla mutlu huzurlu olun 💕🫂
buzdankalpler kimkimki bende artık yıpranma payı kalmadı. Umudumu kaybettiğim noktada evliliğe de nokta koyucam kesin ve net kararım. Ben de insanım seviyo da olsam gereken buysa yaparım
buzdankalpler HurremSultan birkaç gündür konuşuyorum sürekli sürekli senin istemediğin hiçbir şeyi yapmam diyor ama emin olamıyorum. Takip etmeye başladım. Dün işten geldi sarıldım kokladım kokladım ağır kokmuyordu. Bazen gömlekleri ağır kokuyodu. Zannediyoki özledim de sarıldım kokluyorum
Uykulupingue buzdankalpler canım doğru mu hatırlıyorum seni bilmiyorum ama eşin soğuk biriydi sanırım,hatta cinsel olarakte uzaktınız,çocuğunuz yoktu eğer doğruysa böyle bişeyle noktala bence çokta uğraşma düzelmesi için Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
buzdankalpler Uykulupingue eşim soğuk değil ama cinsel açıdan biraz uzaktı. Bazen ayda 1 bazen haftada 1 yaklaşıyordu. Ve evet çocuğumuz yok acele etmemiştim iyiki de etmemişim 1 yıldır olsa mı acaba diyoduk bir dönem tedavi dediler kanser riski vs vs.. o yüzden de ertelemiştik her şeyde varmış bir hayır
Heyyo Skunka benziyor (esrarın içine kimyasal karıştırılmış hali)esrardan daha çok bağımlılık yapan Bi madde