ikiprensesannes biz eşimle 1.5 yıl nişanlı kaldık 1 yıl bişey olmadı sonra ben şehir dışına gittik ailemle şehir dışındayken telefonda konuşurken söyledi gelince yapacam diye yok falan dedim sonra eve geldik akşam eşim geldi babam var diye yan yana oturamıyoduk annem önce eşimi odaya çağırdı sonra beni çağırdı biz baş başa kalalım diye ondan sonra eşimle oturuyorduk biranda yapıştı dudağıma öpmeye başladı seviştik sonra ilişkiye girmeye çalıştı ilk olduğu için zorladı ama yapamadı sonra ilerleyen günlerde sürtünüp boşalıyodu sonra bi gün eşim gile gelmiştik oturmaya biz görümcemin odasında baş başa kaldık o anda önce biraz oturduk sohbet falan ettik sonra uzandık yatağa sarıldı sonra yavaş yavaş ettiğimi yukarı kaldırmaya başladı ilişki oldu ama ileri gitmedi penisin ucunu soktu akşam eve geldikten sonra tuvalete girdiğim zaman baktım bozmuş beni kan gördü okadar çok korktumki eşini aradım açmadı söyleyemedim sonra bi ara tekrar geldi bize adetliydim ozamanda istedi adetim dedim vermedim oda küstü çıkıp gitti eve bidahaki gelmesinde adetim bitmişti ilişkiye girdik ozamanda hamile kaldım düğünümüz haziran ayında olacaktı hamile olduğumu öğrenince mayıs ayında yapmıştık biraz uzun oldu kusura bakmayın sonuna kadar okuyanlar hakkınızı helal edin