373738 successfulwoman şimdi gördüm aşkım valla ortada sex yokki muhabbetini yapayım hele şu vibratör geleydi bakaca bişilere🤣🤣
perimasali802_ abasiyanik isim değiştirdiğinden beri aklima gelmiyor bu isim esra diye kaldın bnde ve cano 🙈
TombulHatun perimasali802_ peri herkes kahveci ama ben çay severim hemde öyle kupayla fincanla filan değil ajda çay bardağıyla severim 😂
perimasali802_ TombulHatun waowwww 🤤 İkisinide severim ben ayrım olmuyor 😂 Ama çay bir başka yaa icekmiiii😁
TombulHatun belladonna bella ben çay severim ama o meşhur makinenden bir kahve içip size 40 yıl kilitlemek gibi hayallerim var 😂😂
belladonna TombulHatun Sana bütün kahveler makinalar feda olsun beee ama Gelirken çaydanlığın getir 😛
TombulHatun belladonna bella bellla peride böyle iltifatlara alışık değil bizim aramızda iltifatlatı özel alayım lütfen nazar değdirirler ❤️ sana cam çaydanlık alacam 😂😂
belladonna TombulHatun Bu ara modum düşük ondan sana bir kollarımı açasım geldi yarın bu halimi arasın bak 😁 Sakıııııınnnn benim var ve hiç kullanmadım kullanmam da sen bana başka bir şey al. Kutulu, değeri olan 😛
bendenguzelimivar perimasali802_ bi latte alırım aşkooocumm 😍 seninle yüz yüze uzun uzun sohbet etmek isterdimm peri kızımm🧚♀️
perimasali802_ bendenguzelimivar latte denilince sütlü kahve deyisim 🤣 Keşke öyle bir durum olsaydı 💗☕
TombulHatun belladonna ben gelince onunla demlerim 😂😂 aklam camda demleyip sana foti atıcam 😂 kutulu olur kesede olur, istersen kızına kolye yaptırayım 😂😂