Ask_hosmus perimasali802_ ay gelmek istiyorum gelemiyorum niye diye sor 😂😂 çünki benim bebeler hasta oldu bende hastayım ama ayaktayım çok şükür, bu aralar çok şiştim kilo aldım ortanca oğlum bile sen büyüüük oldun diyo bana 🤧😂😂
perimasali802_ aykirikadin illaki ateş seks lazimmi senin sohbetin çok güzel bizi bundan mahrum etme ya 🥺🫂 Eski peride değil kimse yok çok durgun 🥲 yeni gelenler yalnız çok fena 😂
aykirikadin perimasali802_ yeniler hemde nasil fena senin rahtin sallaniyor. Seni geçecekler. Hem ates hemde barut bunlar😂😂
Zamansiz_ berenmiss bu sanaaa Bu bana Kahveciyim ben miss bu ara 3 cikarmis olabilir ama caktirma 🥲😂😂
berenmiss Zamansiz_ yanında mutlaka şeyi dene kahve dünyasının kahve çekirdekli çikolatası var baya iyi çok yakışıyor yanına Bu arada #reklam değil bi yerde gördüm marka ismi yazdığımızda reklam değil yazmamız gerekiyor Muş her yerde bilmiyorum doğru mu 💃🥴
Zamansiz_ berenmiss urun tanitimi yaparken instacilar icin gecerlidir bence reklam olayi😂 Yaa bilmiyorum yaza kadar deneme sansimda olmaz 🥲 ama tek basina kahve bence kahvedir 😂 (kendimi teselli edem bari)
berenmiss Zamansiz_ ya bilemiyorum işimizi garantiye alalım 😂ve o çikolatayı denedikten sonra bağımlısı olacaksın benden söylemesi 💃💃🍀