perimasali802_ Bu gidişle herkesi etiket yapacam nerdesiniz gizz sız bu aralar baya enerjisiz burasi 🤦
kimkimki perimasali802_ @HurremSultan merak ettiğim biri sanırım baya eğlenceli bir sohbet olurdu otursak bir kahve içmeye.. @sizene inanılmaz kafasını merak ettiğim biri o yüzden onla da bir kahve içmek çok isterdim.
perimasali802_ @gizo00 @kurabiyevarsimitvar @bendenguzelimivar @Smartlady @kurufasulyegibi @sizene @Ask_hosmus @Oluyorumanlasana gelsenize yavv sataram bu köyü haaaa😂
gizo00 perimasali802_ benn @perimasali802_ ve @HurremSultan ikinizin çok kafa dengi insanlar oldugunuzu düşünüyorum siizinle içmek isterdim😂💖
Cicekliperde perimasali802_ ben çok istediğim iki kişiyle çay kahve içtiğim için. Şimdi diğer ikisiyle çay kahve içmek isterim 😂 o yüzden onları etiketleyeceğim. @belladonna ve imkansız olan @Etipetito
asyarana perimasali802_ aşkım benim sana yemin ederim ben ikisini de içmiyorum kahve min bile kokusundan midem bulanıyor çayda içmem hatta kahvaltımi suyla yaparım bana artık bı kola alırsın bebeğim 🌸🌸🫂💅😂🍬🫶🫠🙃💐
elizyaa Aklımda bir kaç kişi vardı ama tek taraflı olan hicbisey güzel değildir çayımı da kahvemi de kendim içerim 💃
TombulHatun belladonna bella ben çay severim ama o meşhur makinenden bir kahve içip size 40 yıl kilitlemek gibi hayallerim var 😂😂