blabla azze çok teşekkür ederim o şekilde yapmaya çalışıyorum birde ağzının içi de çok sıcak oda diş olduğu için mı sıcak oluyor
azze blabla Doktoru gereken muayene ve tahlilleri yaptı mı burada önemli olan bu.Diş ateşi 38-38.5 i geçmez dediğim gibi takipte kalın tahlillerde ve muayenede bişey çıkmadıysa yüksek ihtimal diş çıkarıyor bebeğiniz.Geçmiş olsun 💚
Mommy12 blabla orta kulak iltihabı olabilir. Çocuk doktoru detaylı inceledi mi kulaklarını? Düşmeyen ateş genelde o yüzden olur
blabla Mommy12 dün acildeki incelemedi ama yarın doktorumuza götüreceğim ona göstereceğim vücut ısısı normal sadece kafasında ve koltuk altında ateş var
blabla azze yani kanda bakmış hiç bir şey çıkmadı idrar testi veremedik sadece ki ateş de 38.5 geçmiyor Ay diş bu kadar zormuydu ya 😓
papatyamsigibi blabla çocuklar arasında diş böyle farklılık gösteriyor benim oglum çok zor çıkarıyor uzun süre çekiyoruz ama mesela hep geldimi 4diş geliyor.
kukulim3434 blabla damak şişer canım. Kızarır. Öyle ateşlendi diye hemen çıkacak zannetme. Bu bir kaç ay boyunca ara arada olur. Birde yeni aşı oldu mu?
blabla kukulim3434 12 sinde aşı oldu zaman ilk 2 gün olmadı sonradan oldu onun etkisi var mıdır ki ? Yok biliyorum diş uzun sürüyor ama şuan biraz sebepsiz olması tedirgin etti beni