lanjalee Ecivicivokke bence değiştirin üstüne olacak olanı alın giysin şimdi bekletmeyin hiç , şahsen ben uzun uzun eşya bekletmeyi hiç sevmem günü gelirde kullanırım muhabbeti hiç yok ,bugün elimde varsa onu kullanırım , sizde kullanın bence 🙃
Ecivicivokke lanjalee hediye diye değiştirmek istememiştim yoksa beklemeyi bende pek sevmiyorum aslında
piyangobileti Ecivicivokke bence de soyulur hiç kullanılmamış olarak değil de benim başıma geldi maalesef soyuluyor
Ecivicivokke piyangobileti hadi ya bir umut bir şey olmaz derler belki diye bekledim ama gideyim de değiştireyim o zaman 😢
belladonna Ecivicivokke Benim de deri ceketim kilo verdiğim için bol geliyordu kaldırıp koymuştum 1 sene içerisinde dökülmüş. Aynı şeyi ayakkabımda da yaşamıştım. Bekledikçe daha kötü oluyor. Değiştime ihtimaliniz varsa değiştirmek daha mantıklı. Aslında kalitesine göre de değişiyor. Mesela eşimin ceketlerine hiç bir şey olmadı.
baileys Ecivicivokke deri montlarımızı kaldırmadan önce vazelin sürüyorum, derilerimizi özel yaptırıyoruz, bizzat deriyi yapan amca söyledi vazelin sür diye 👌🏻
Etipetito Ecivicivokke o değilde dişin ne oldu ön dişin kırıldı ya hani çok gülmüştüm seni görünce aklıma geliyor😂😂😂
Etipetito Ecivicivokke Yaramazın başına çıkardığı işe bak 🤭😂 ama canları sağolsun napalım 🥲 bu arada yeni dişin hayırlı olsun ona dikkat et barii 😂😂
Ecivicivokke Etipetito teşekkür ederim ama yaptırdığım diş de kırıldı zaten sonra yine yaptırdım😂😂 şimdi de boyun fıtığı başladı oğlumun kafama çıkmasından dolayı 😂😂😂