simonedebeauvoir yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun…
Avukata velakeleti verdim
simonedebeauvoir kıyamam sana kuzum 😞
simonedebeauvoir inşallah bugün diğer günlerden çok daha güzel olsun canım benim Allah kalbini ferahlatsın 🫂
simonedebeauvoir
Yaşadığın duyguyu anlamamız çok zor canım simon tahmin edince bile insan kendisini çok kötü hissediyor. İnşallah en hasarsız şekilde bu süreci tamamlarsınız. Her zaman kızın için kendin için güçlü olmaya çalış.
veraeyl teşekkür ederim amin gerçekten bırda sizin yazıklarınız yalnız hissettirmiyor
Sende mi yaşadın
Cicikiz canım Simona neler yaptılar bende kendime ve kızıma kıyamıyorum yıllarca kıymışlar ama
simonedebeauvoir Allah sana dayanma gücü versin inşallah çok zor bir süreç ama herşey çok güzel olacak Simon sen çok güçlüsun 🫂🥺
simonedebeauvoir malesef yaşadım ve yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum o yüzden kabullenebilmek çok zor bir süreç insanın kemiklerine kadar acır mı acıyo ama sonunda o da geçiyo zor olsa da kabullen affet ve özgür bırak o zaman biraz rahatlıcaksın ama hemen değil tabi kendine uzuuun bir süre ver 😔
simonedebeauvoir Allahın cezaları
simonedebeauvoir canım postlarını okudum çok üzüldüm başına gelenlerden dolayı umarım bir an önce atlatırsın bu durumu. Şu an durum ne öğrendi mi eşiniz ?
simonedebeauvoir şuan ne durumdasınız iyi misiniz haberi oldu mu davadan