simonedebeauvoir
Hakkında hayırlısı olsun Simon.
Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. Sen güçlü bir kadınsın, biraz da eşin düşünsün.
Yeni başlangıçlar yeni güzellikler getirsin.

simonedebeauvoir Hakkında hayırlısı olsun. Senin ve çocuğunun mutlu huzurlu olması için böyle olması gerekiyorsa böyle olsun. Zorlu süreç ama sonu huzur dolu öyle düşün

simonedebeauvoir hayırlısı olsun aşkım benim sen çok güçlüsün umarım bundan sonrası sen ve çocuğun ivin çok güzel olur 💐🥰😍😘🫂

simonedebeauvoir bu süreci psikolojik olarak en az hasarla atlatırsın inşallah çok şanslısın ki ailen yanında. Görülen o ki yanlış olan hiçbir şey gizli kalmıyor eninde sonunda ortaya çıkıyor. kızınla sana mutluluklar diliyorum . Allah yardımcınız olsun ❤️ Celpi görünce yüz ifadesini merak ettim şimdiden

ızlar tek tek yazacak ne dermanım ne halim var çok çok sıkıntılıyım kızıma baktıkça haykırarak ağlıyorum reglim de hormonlar tavan
Yarın dava açılıyor haberi gidecek yüzyüze gelmek istemedim avukata dedim sen hallet sen ara beni muhattap etme
Ama böyle onu ifşalar gibi delilleri avukata atmak vs beni çok gerdi avukatımla çok iyiyiz şirket avukatı aile avukatı abimdir ama sonuçta eşim harici elin adamına özelimi attım delil niteliğinde ve bu bile beni rahatsız etti kendime yakıştıramıyorum evet delil gerekli ama benlik işler değil
Şuan elimden ayağımdan güç kesildi görevimi yapıp günü tamamlıyorum ama yarın herşey bitecek eşimi görmek bile istemedim kokusu gelir burnuma diye
@belladonna @Mommy12 ve diğerleri etiket yapamıyorum bile

simonedebeauvoir o kadar zor ki yaşadığınız durum çok iyi bilirim o kalp acısını büyük bir dönüm noktasındasın rabbim yolunu kolaylaştırsın kalbine ferahlık versin vee unutma doğum süreci nasıl çok acılı ve sancılı geçtikten sonra sonu çok güzel oluyorsa bu da öyle olucak 🤍

simonedebeauvoir
      Yaşadığın duyguyu anlamamız çok zor canım simon tahmin edince bile insan kendisini çok kötü hissediyor. İnşallah en hasarsız şekilde bu süreci tamamlarsınız. Her zaman kızın için kendin için güçlü olmaya çalış.

simonedebeauvoir malesef yaşadım ve yaşadığın acıyı çok iyi anlıyorum o yüzden kabullenebilmek çok zor bir süreç insanın kemiklerine kadar acır mı acıyo ama sonunda o da geçiyo zor olsa da kabullen affet ve özgür bırak o zaman biraz rahatlıcaksın ama hemen değil tabi kendine uzuuun bir süre ver 😔