Zamansiz_ anonim9 wala bu iyi bay zaman icinde cok takarsan gidip gelip surekli binersen moral neyim kalmiyor 🥲 bu son hafta cok takmis durumdayim🥲
Zamansiz_ anonim9 malesef🥹😮💨 anlamadigim bi sekilde yine yuz olmusum cuma tartildim iste bide bu cuma tartilicam
anonim9 Zamansiz_ olur arada öyle dengesizlikler. Bak bı hedef koyalimm. Benim hedefim bu ayın sonuna 15 günde 3 kilo vermek 😂😂 bıkmayayim diye 3 kilo hedef koydumm 😂 sanada ay sonuna 97 diyelim miii 🫠
xyzem Hergün bı postu okuyorum ki belki utanır da doğumdan kalan kiloları veririm diye yok yüzsüzlük diz boyu bende 😂
karamelek21 ball497_ ayy ayyy sormaa beş parmagın beşi bile bir deyil, iki ablam var senin gibi kilo alalım diye dua ederler🤣🤣 bnde en küçükleri kilo verme derdinde, Allahım benim kiloları alsın size versin aminnnnnn😂😂🌷
Zamansiz_ anonim9 ay diyelim az ama vucudum cok yorgun uc kilolardan geldim ayin 30′unda 96 97 leri goreyim aminnnn😣
Zamansiz_ anonim9 guzel azimlenmisken durmak istemiyorum insallah hepimiz bol bol eksiler goruruz💃🏻💃🏻💃🏻🌸🌷
ball497_ karamelek21 aminnnn inşallah benim küçük kardeşim var aslında aramızda 11 ay var bir yılda değil onunda kilosu var ben zayıfım😮💨 istediğimde alamıyorum versin versin bacimm 😂😂😂