Etipetito bende çokk zor başladım günlerce düşündüm ettim eni sonu aynada kendimden nefret etmeye başlamıştım ki diyetisyenle başladım tek başıma motive olamadım ben diyetisyenden liste alınca ay sonu kontrol edecek biri olunca gaza geldim bide bu posta girip her zaman birbirimize şöyle oldu şunu yedim bunu yedim şu kadar kilo verdm diye yazıyoruz konuşuyoruz ya o bile etki ediyo eğer vermek istiyosan aşko hemen aramıza katıl bütün tüyoları veririz 😂💃😜

gizo00 yarin ola hayrola beaa 🦦 tekrar duzenine donde hemen suanda önemlisi o ya sizde nasil bilmiyorum ama ben bi duzeni bozunca biraz afalliyorum😣

Zamansiz_ bende ondan korkuyorum afallamaktan😿 5 gündür öküz gibi yedim yarın tekrar sanki yeniden başlamış gibi olucam ağğğ

gizo00 Estafurullah gizoo oyle deme daha oncede yaptin simdide en guzelini yapicaksin

gizo00 başlamak çok zor benim için bir başlasam devamı gelicek biliyorum umarım size bakarımda. Biraz utanırım da başlarım 🤣

Zamansiz_ Benim şöyle bir sorunum var yalnız her gün tartılırım ben tartılmadan duramam hahah😄 bide diyetteyken ben herşeyden yerim ama çok çok az yerim bu şekilde daha önce de 77 den 72.2 ye düştüm ama şuan tekrar 74 oldum🥹