Diyet
perimasali802_ oyy kovmirem çok masum baktın öyle☺️ hadi gel sarılalım😍😍
cyrrr bnde ondan kullanıyorum ara ara☺️ peki dikkat etmem gerek nedir?
Zamansiz_ woooww maşallah maşallah bir haftada 2 bucuk kilo harika ötesi😍💪🏻
Zamansiz_ yok kuzum o deyil üstte yazılanı ara ara içiyorum kolon temizligi yapıyor şişligim gidiyor ☺️
gizo00 sen tartılmadınmı canım
Kızlar ben tartıldım hala 79,300 ,100 grm geri gelmiş şuan hiç kilo vermemişim bu hafta 🥹 pazartesiye kdr iki gün detoks yapacam yine bakalım ,
karamelek21 günde sadece bir bardak içmelisin fazlası çok zarar birde onu içtikten sonra bol bol su da içmen gerekiyor demlemesini de iyi yapman gerekiyor kuzum 🥰🌸
karamelek21 tesekkurler cicegim ama ben imkansiz bi haftada 2 bucuk vermem gecen hafta tartida cok fazla gibiydi odemde olabilir bu
karamelek21 ee tamam harikaa
karamelek21 moral bozmak yok gecen hafta da ben 3 gunde 2 kilo almis gozukmustim🤷🏻♀️
cyrrr aynen canım hergün yapmıyorum ara ara yapıyorum bu çayı, kaç dk demliyorsun sen bn ılıyınca hemen içiyorum ilk beş dk içinde☺️
Zamansiz_ yarı ödem yarı kilodan gitmiştir haftaya 96 kesin görürsün belki daha fazla ☺️ inşallah 🤲🏻
Zamansiz_ yok yok morelimi bozmuyorum normal yavaşlıyor ara ara ama bu durumlarda detoks ile hızlandırıyorum,
karamelek21 ben soğuk içiyorum canım yarım saat kadar demliyorum bir çaydanlık sonra onu bir sürahiye alıyorum 1 hafta içinde tüketiyorum 🥰
karamelek21 yaa bilmiyorum 🥹 cok zor kilo veriyorum artik vucutta yorulmus😮💨 yaa insallhhhh