Zamansiz_ kuzum ne güzel kilo verdim son 2 aydırda adetim düzene girmişti, ve en son doktor kontrolünde degerlerin çok iyi demişti tamam dedim, bu ayda adetim geçikince dedim tmm tuttu, kaçıncı test yapışım yok negatif ve halada adet olmadım ay bitecek, şimdi aklımda sorular neoldu vicuduma geri alt üst oldu düzenim 🤯🥹
Diyet
karamelek21 hayir hemen oyle alt ust olucak diye birsey yokki sen boyle stres yaptikca hersey yansir hormonlarina kadiniz biz biliyorsun hemen etkileniyor vücudumuz biraz akisina birak gor bak hersey istediğin gibi olur bak ben tartida 128 leri gordum dahasini gormemek icin binmedim ee suan da 88🥹 kilo disindada gecen sene ki bene bakiyorum dusunuyorum ara sira oy neler duymus neler yasamisim kizim bee neler yasadin hersey gecti acaba daha bizim neler bekliyor kadiniz biz soldugumuz yerden kalkar miss gibi cicek acariz 🌷 dualarim seninle her konuda moralini yuksek tut lutfen ❤️🫂
karamelek21 yorumunu gördüm cevap vermek istedim. Sürecin ne ben bilmiyorum tedavi mi goruyosun onu da bilmiyorum lütfen kusuruma bakma denk geldi ve yazmak istedim ☺️ bende hamilelik düşündüğüm an korunmayı bırakınca adetimde duzenliklikler oldu. Korunmayı bıraktım ilk ay 4 gün geciktim. Diğer ay 9 gün sonraki ay 9 gün böyle 4 ay devam etti gecike gecike. Tabi her ay 3 4 test yapıyorum hepsi negatif benim moraller sıfır. Sonra ilaç icmem gerekiyordu çok hastaydım hiç umudum yoktu ama bı test yapayım aklım kalmasın dedim. Poztifi gördüm. Belki sende güzel haberi yakın zamanda alırsın sabır 🙏 tabi yine söylüyorum ben önceki mesajlarınızı sürecini bilmiyorum yanlış birşey soylediysem özür dilerim şimdiden
etoile ah canim eto cok sagol ama zirve kilomu gordugum zaman gecen sene degildi bu kadar ucuk kiliyu bu zamanda vermedim tabiki benim vucudum o kadar kiloyu hemen vermez 🥲😭 cok birak basla yaptim tam duzgun basladigim tarih eylulun sonu ekim filandi o zamanda 120 lerde degildim oglumun dogumuna girmeden bi iki ay once tartildim 128 gordum daha da binmedim kiziminkinede 125 ile filan girdim oglum 6 yasinda kizim 18 aylik ama evlendigimden beri en zayif halim suanki🥲😂 kaldi bi 16 18 kilo bakalim
Zamansiz_ çok teşekkür ederim birtanem randevu yapacam bu hafta doktorda, dalında iyi bir jinekolog buldum bakalım ne dicek hala adette olmadım bu arada🥹
anonim9 2 senedir ikinci çoçugu düşünüyoruz olmuyor, doktor pcos var dedi kilo vermen lazım bu postu o zaman actım ve toplam 3 ay kdr bir sürede 14 kg verdim, degerlerimde düzelmişti doktor 3 ay zaman ver kendine hamile kalırsın dogal yollarla dedi,gecen 2 ay adetim düzene girdi çok sevindim bu ayda geçikince kesin hamileyim dedim mlsf testler negatif ve hala adet olmadım ay bitmek üzere, inşallah hikayemin sonu senin hikayen gibi olur hiç ummadıgım anda çiçek açsın bahçelerim🤲🏻☺️ yorumun içinde çok teşekkür ederim 🌷
karamelek21 cunku stres yapiyorsun gor bak cok guzel olucak🌷
Zamansiz_ malesef yapıyorum🥺 kafaya takmamayı çözsem daha kolay geçeçek cnm
karamelek21 evet allahim gonlunu ferah etsin sevdigin seylere odaklan havan degissin cicegim
Zamansiz_ bügün adet oldum kuzum, hamile olmadıgımı biliyordum ama,ilk defa adet olduguma sevindim😂 haftaya doktora randevu yaptım gidecem canım catlatma ignesi veya hapı varmış ondan isticem
karamelek21 yaa hayırlısı olsun insallah❤️🌷
Zamansiz_ aminn birtanemm🩷🩷